Livat på torpet

Jag lovar

Lovar. Det var betydligt skönare att låsa dörren och fara bort när det är kaos hemma än att komma hem igen. Och var det verkligen såhär stökigt när jag for?

Jag lovar också att ungarna jublar högre än mig över snön som öser ner ute …wpid-IMG_20141023_142832.jpg

Snöspadarna åkte fram direkt. Och det tjatas om både skoter och snöbollskrig. Själv längtar jag sex månader fram …

På min facebooksida –> PÄRLAT AV ELIN tävlar jag just nu ut två armband! 
Så in och tävla nu omedelbums! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. hondjuret

    Men hallå! Sabla kvinna! Ut och leek med dig! Fånga snöflingor med tungan.. när det blir mörkt så lägg dig på rygg på marken och titta på himlen när snön faller. Det är så vackert att man vill dö ju! Och jaaa, jag är snuskigt avundsjuk! Jag veeet! 😉 så uut och njuuut med dig fina du! Kram på!