Livat på torpet

Den hysteriska mamman är tillbaka

Läste igår på facebook om att magsjukan kommit till byn. Jag direkt:

NI HAR VÄL TVÄTTAT HÄNDERNA! UPP OCH STÄDA RUMMET! (<— så dom inte kräks på allt om dom skulle få skräcksjukan) TVÄTTA HÄNDERNA! jaha. MEN NI KAN VÄL GÖRA DET IGEN!

Fan. Den hysteriska, ”fobi-för-magsjuka” mamman vaknade till liv. Stackars barn. Stackars sambo. Och stackars mig. Fan. Nu är det missbruk på handsprit som gäller fram till april igen då.

Och kanske är det time att ta in utemöblerna nu? För här hade vi tio minus imorse …

32334104
Sol plus höstfärger plus frost är likamed sant! 

32334146

32334116
Husliga jag kokade lite egen mat till fåglarna ute. Det är lätt som en plätt, bara smält fett (använde lättsaltat smör då det inte fanns cocosfett) sen i med massor av olia frön och lite (<– blev visst ganska mycket) cocos. Sen i plastmuggar, tryckte dit några snören, i kylen, låt stelna, klart! 

32334129
… och så några äpplen på ståltråd runt en gran. Svårare än så är det inte att göra småfåglarna glad!

gillar ni inlägget? klicka då på ”gilla” är nedanför… 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Life of Johanna

  Vackra bilder. Och buuu för magsjuka! Förstår dig. i år vill jag INTE ha den. Vara gravid och ha den skiten nä fy fan! Jag har spytt vad jag skall haha 🙂

  Ja, det är en härlig känsla, känner mest bubbel ännu, men en liten spark fick h*n till när erik prata med magen, H*n får gärna kicka på lite till, det var magiskt ( det tycker jag säkert inte om 3månader haha)

 2. Anna - Vitt eller svart

  Jag har varit kräkfobiker i så många år att jag tom gått i terapi för det, joråsatt…

  Klarar det bättre numer och eftersom barnen alltid alltid tvättar händerna när de kommer hem från skola eller affär, en bra rutin för min del. Handsprit gäller när vi är i det offentliga och det ska ätas något. Sen håller jag diskret koll på vilka/hur många som är sjuka. Vill inte smitta ungarna med min panik ju! Det som är mest synd är att jag märker hur jag undviker att pussa dem på munnen när det är säsong. Knäppt…

  Skulle bara veta hur hemsk jag varit förut, du kommer inte ens i närheten. 🙂

  Kramkram!

 3. Camilla

  Huga, nej magsjuka vill man INTE ha i huset! Har full förståelse!

  Vackra bilder 🙂 Vi har en underbar dag idag, solen skiner för första gången på länge…ljuvligt!