Livat på torpet

Älgjakt och jakten på den ”perfekta” frukostbilden

4-åringen låtsas prata i telefon:

”Men tjena! Haha, men va fan säg du?”

… intalar mig själv om att det är sambon han härmar.

På tal om sambon så sköt han en älg igår. Hans andra för i år. och dom två som jaktlaget har skjutit den här hösten. Gissa vem som var mallig? Han fick till och med en bok ritad av äldsta sonen ..

1b048c17-ad08-4c1c-beb2-2382ec06998a1

41

Nu vet ni hur det gick till. Jag frågade om jag också kunde få en tecknad bok av han om mig. Men jag var nog inte tillräckligt ”cool” för det.

Bjuder istället på en bildserie om vad som kan hända medan mamma instagram nördar och ska ta den ”perfekta” bilden på den ”perfekta” frukosten ..

47

61

wpid-IMG_20141012_101128.jpgoch så den perfekta frukostbilden som publicerades av ”nörd” mamman .. 1b048c17-ad08-4c1c-beb2-2382ec06998a1… för så ”perfekta” är vi. Här är barnen alltid glada och rena, dom varken skriker, bårkar, slåss eller envisas med att sitta mitt på borden. Huset det är alltid städat och rent. Haha. Eller hur …

Fler som är lika ”perfekta” som vi?

gillar ni inlägget? tryck då gilla” här nedanför! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Hondjuret

    Haha. Är vi inte alla lite sådana? Att vi kämpar för den där perfekta bilden när det egentligen råder fullt kaos? 😛
    Gillar oavsett alla bilder.. kanske mest kaosbilden om jag skall vara ärlig ..den är ju den som är äkta..och vardag 😉

  2. Hjärtebarnsmamman ♥

    Tack för din kommentar <3 Den lilla killen som inte är med längre är min brorson, min första lilla kärlek som föddes 2007, 1år & 7 månader innan mitt eget barn kom till världen. När han var 3 fick han ALL (akut lymfatisk leukemi) och var en sån tapper liten krigare.. men han förlorade kampen strax innan sin 4-års dag. Så det kändes en smula i hjärtat när vi besökte den platsen där jag har så fantastiska minnen ifrån..

    Kraaam <3