Jag tog tillfället när det kom … – Livat på torpet
elinteg

Livat på torpet

Jag tog tillfället när det kom …

Hej alla fina! Igår blev det bloggfritt. Och datafritt. För plötsligt drabbades jag av ett “gud-så-kul-att-städa” humör. Det vara bara att ryckas med, för hur ofta händer det? Kände till och med lust att putsa fönstren! … men när lusten för det fanns så tog fönsterputsmedlet slut efter 1,5 fönster. Men ändå. Jag kan nu se ut lite genom 1,5 fönster igen.

Äldsta sonens skrivbordshörna blev rensat också när jag drog fram med mitt glada städhumör. Och på hans begäran blev hans tre favorit autografer från hans tre favorit hockeyspelare upphängd ..

wpid-IMG_20141002_121459.jpg
Efter städ for vi till morfarn där grabbarna fick kläder, dom gillades av mellan så nu går han runt här hemma och ser ut som en mini-morfar! Och syskonkärleken den spirade här hemma …

wpid-IMG_20141002_175010.jpg

Om idag. Rensning, rensning, rensning. Till er som bor i närheten av Ramsele (eller  packa en fickasäck och ta en dagstur hit!) imorgon öppnar vi portarna klockan 10 för höstens loppis på faxen (<— mitt i byn)!

wpid-IMG_20141003_092636.jpg

Vid mitt bord kommer man att kunna fynda billiga barnkläder, leksaker, ytterkläder, krimskrams, blomkrukor, böcker, filmer, spel, mer leksaker, mer barnkläder och ännu mer leksaker. KOM och fynda!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinteg

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fröken M

  Underbar bild på pussgurkorna !!

  Bloggfritt kan vara och är ofta riktigt härligt.
  Jag tar mig den friheten allt oftare och oftare,
  me det finns så himla mycket annat som oxå ska hinnas med,
  och som ibland faktiskt är roligare.
  Dessutom har jag ÄNTLIGEN lärt mig att man faktiskt inte behöver uppdatera i tid och otid.
  IIbland är det faktiskt roligare att berätta för folk i sin närhet vad man gör istället för att de redan har läst det på bloggen 🙂
  KRAM