Livat på torpet

Lite byshopping …

Hej på er fina mitt i fredagsmyset! Har ni det bra? Själv sitter jag mitt bland en massa tända ljus, mätt efter pizza, ett glas vin och lite godis. Precis som det ska vara en fredagskväll.

Lite byshopping hann jag med idag också. Det med sikte inställt på ”projekt vardagsrumsfönster”. Utbyggnaden har stått klar sen januari och tills idag har det stått tre ynka blomkrukor och en lampa i dom stora fönstren.

1b048c17-ad08-4c1c-beb2-2382ec06998a1Jag körde på säkra kort och köpte ”hjärtan på tråd”. En av få blommor som överlever min vanvård. Det blev också två ljuslyktor från ib laursen och tre små ugglor. Så nu är fönstren äntligen fylld! (även om det knappt syns på bilden)

24

– Älskling ser du nåt nytt i vardagsrummet?
– Öhhhh … nya kuddar … eller?
– Nä! Ser du inte?
– Öhhh …. nåååååt meeed fönstren … eller?

Sen såg han, efter att jag berättat vad som var nytt. Men efter nästan tio år tillsammans hade jag blivit förvånad om han sett.

1b048c17-ad08-4c1c-beb2-2382ec06998a1

Och se! Det gamla fönstret som jag fyndade i somras på en auktion för att sen ha stått och samlat damm i ett hörn har kommit på plats! Det med instagrambilder som jag framkallat från printasquare.com. Och syns det att bönan rensar här hemma?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louice

    Vad fina saker, älskar verkligen dem där ugglorna.
    Vad är det med karlar och inredning, dem märker oftast inte om man har ändrat på ngt eller köpt ngt nytt. Konstigt det där =)

    Hoppas ni får en skön torsdag!
    Kram

    1. elinteg

      Men dom har det nog ganska bra som inte ser stöket heller … enligt sambon är det alltid städat hemma och fönstren alltid blanka och fina … så ser inte jag det 😉

      Ha en fin mysfredag <3
      Kram

  2. Hanna of Sweden

    Tack för fina och härliga hejarop, det värmer!! 🙂

    Älskar ugglorna <3 Blev jättefint! Här hemma hade nog inte heller gubben märkt om jag la till eller tog bort något ur "inredningen", haha! Gubbar!?

    Hoppas ni har en skön helg! Kram

  3. Camilla

    Kul med shopping! Längtar tills jag jobbar igen, ja..eller inte…haha..men ur en ekonomisk synvinkel menar jag 🙂 Då ska jag shoppa loss när första lönen kommer, yeeey!

  4. Fröken M

    Tack för tipset ! Jag ska spana in vad Ellos har att erbjuda !
    Vi har ju rätt många fönster att fylla med både det ena och andra 🙂
    Dessutom hoppas jag att vi ska kunna komma iväg till Ullared en sväng innan jul…
    Vi får väl se om mannen är med på dom noterna ?! 😉
    Kram