Livat på torpet

Ett fredagsmystips och en vinnare

Äntligen fredag! Jag och småttingarna ska fira med lite byshopping och fika! För nu skriker min kropp efter godis, kakor, bullar ….

… men dom där promenaderna blev det ingenting med. inte dom där fem övningarna heller. jag mjukstartar som vanligt, för det startar vi med på riktigt nästa vecka … 

Ett fredagsmystips till er småbarnsföräldrar! Jag hade turen att bli en av dom utvalda av buzzador att få testa Old El Pasos nya tortilla Stand ’n’ Stuff. Eller ”båt-tortilla” som det heter på svenska om man ska tro på ungarna. 

wpid-IMG_20140926_093748.jpg

Denna båttortilla är räddningen på fredagsmiddan. Det smakar likadant som vanligt tortillabröd. Men man slipper det där med att vika bröd till alla barnen. Dom kan enkelt fylla dom själv, sen äta dom direkt. Medan får  man själv (nästan) äta i lugn och ro.

Här åt ungarna den på olika sätt. Äldsta sonen åt den fylld med grönsaker direkt som den var. Mellan fyllde den med köttfärs, ost och gurka sen åt han det med gaffel för att sist äta brödet. Minstingen åt med händerna ibland och gnagde på brödet ibland. Och alla tre gillade det.

vid första blick ser dom lite små ut. Men lugn. Dom rymmer ungefär lika mycket som en vanlig tortilla. Det utan att allt rasar ut. Och det bästa (enligt mig) så slipper man allt bröd som blir för ”mycket” när man vikt den.

Av den här familjen får den betyg 5 av 5. Så löp och köp!

En VINNARE till en valfri mössa från mejodej är dragen också. GRATTIS Lisa! Maila mig [email protected] vad du önskar för mössa och vilken storlek. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.