Livat på torpet

Är jag redo?

”Jag fattar ingenting för jag är så liten”
… sen håller ungen upp tre fingrar istället för fyra. Shit. Ungen kan fulspel. wpid-IMG_20140804_202619.jpg Och jag har fått äta upp att jag kaxigt sagt ”mina barn har då aaaaaldrig klippt sig själv”. Men det har dom ju inte heller. Förens igår.

Men nån gång ska vara den första. Och vaddå, ungen ville se ut som storebror. Inga konstigheter alls. Jag spelade cool. En frisör ska bokas. Storebror är mallig. Lillebror bestämd. Jag fortfarande den där supercoola förstående mamman.

Buhu! Shit. Finaste guldlockar. Är jag redo?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Ojoj, spännande med små frisörer i huset! Men tänk så här, hår kan alltid växa ut igen 🙂

    Testa gärna soppan, jag tycker den är väldans god! Sen kan man ju piffa upp den hur mkt man vill med mycket pasta, creme fraiche osv 🙂