Livat på torpet

Slå mig hårt i ansiktet …

Inne rockar ungarna lös till sommarens radioplåga ”slå mig hårt i ansiktet”. Dom två större sjunger högt med. Den minsta nynnar. Alla tre dansar. Dessa tre kan verkligen förvandla en konstig text till något underbart charmigt.

Ute börjar den varma luften bytas ut mot en kallare och jag springer stressat runt och kollar förråd av höst och vinterkläder. Grabbarna suckar. ”Men maaaaammmmmaaa jag oooorkar inte testa mer!” Sen ut på nätet för att leta efter allt som ska kompliseras. Behövs ju ”bara” två par overaller, ett par skalbyxor, ett-två par vinterskor, höstskor, vinterjackor och så tusen tjocksockar, långkalsonger, vantar, mössor …

Men jag har banne mig plötsligt lite koll på läget!

Och så råkade jag klicka in mig på ikeas hemsida. Farligt, farligt …

 

24

 

Den där bokhyllan jag önskar mig, önskar jag mig fortfarande. Fast ännu mer nu. Har ju råkat köpa på mig både böcker och prylar som jag tänkt ska stå i en bokhylla.

41

Det här vitrinskåpet. Jag är kär. Men kommer det att fortsätta förbli en olycklig kärlek då vi det aldrig kommer att bli vi? För tänk så bra min kaffekoppssamling skulle passa där.

37

Och den här fåtöljen. Fast två. Är beredd att möblera om hela vardagsrummet för att dom skulle få plats. Där vill jag sitta ruggiga höstkvällar, kalla vintermorgnar, mysiga vårkvällar och varma sommarmorgnar och bara läsa, läsa, läsa. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.