Var ska jag börja?

Alltså jag vet inte var jag ska börja! Loppievent, modevisning, bloggmiddag, goodiebags, utgång, hotellnatt och en jäkla massa härliga tjejer. Gårdagen var verkligen fantastisk, och idag är jag sååå trött! Självförvållat, men ändå ;)

Jag har precis kommit hem och ska hänga med min lilla familj nu som jag sovit borta från i natt. Jag ska berätta allt, om jag inte gör det kväll så gör jag det imorgon. Promise!

Så länge får ni nöja er med en bild som jag snott av Malin Kjellsson, Tvillingmorsan. Och om ni är riktigt nyfikna kan ni kika in i mina gästers bloggar, de kanske har orkat med att uppdatera redan? Ni hittar alla bloggar här. Puss Screen Shot 2014-08-24 at 15.22.49

Malin, jag och Malin

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helen

  Låter som en riktigt lyckad kväll!! Kul när man har planerat, fixat och donat att det blir som man tänkt sig eller bättre till och med, well done och ser fram emot att läsa mer :)

 2. D. DeMarkey

  Det var riiktigt kul att träffa dig äntligen. Fasen vad lång tid det har tagit, haha, säker över 1 år. :) DU var också lika fin i verkligheten som på bild, värsta modellen, glömde ta din autograf nu när du är modell och grejer. :) Hoppas ni hade kul igår puman, vilken snygg svart klänning du hade.. Hur bakis är du idag på en skala, hihi.

  Vart ingen Flygplan 2 för dig? Hade trott att jag skulle se dig där, men antar att du inte var i form, hehe.
  Kram !!

  Bli inte för snurrig bara med mina två adresser som jag kommenterar med.. haha. Har inte bestämt om jag ska vara på Allt För Föräldrar eller Vi Med Barn.. Kanske ska komma över till Loppi istället.. :) Söker en bra portal.

  Demarkey.vimedbarn.se
  blogg.alltforforaldrar.se/liveyourdreams

Comments are closed.