Sommaren 2010 bestämde jag och min kille Eddie oss får att försöka bli gravida, och det var i samma veva drog jag igång en blogg som fick heta ‘Deer – från ägg till fullfjädrad bebis’ på en konkurrerande bloggportal. Jag fick många läsare direkt och hamnade i toppen samma vecka som jag startade bloggen. En av de mest lästa bloggarna på portalen, uppe i toppen bland mammor kända från tv. När vi plussade i januari sköt läsaranralet i höjden än en gång och idag är jag toppbloggare på Loppi.se.

I 6 månader fick ni läsa om den där jävla mensen som kom. Den där jävla mensen som inte kom, och som sedan kom i alla fall. Och när vi äntligen plussade i januari 2010 fick ni läsa om det också. I 9 månader efter det fick ni läsa om min graviditet. Om hur Eddie var nära att dö på Ibiza, när jag var i vecka 16. Om den första sparken som också kom där, och om allt det omysiga som förstoppning och spyor. Om alla besök hos barnmorskan. Om vattnet som gick, om bebisen som inte ville komma och stannade kvar i 10 dagar extra.

Sedan kom han äntligen. Vår lilla Harpan och bloggen bytte namn till ’Deer +Kid’. Den 25 september 2011 slog han upp sina bruna på BB-Stockholm, och jag delade så klart med mig av det också. När han var här skrev jag inte om rosa fluffiga moln, utan om hur jobbigt jag faktiskt tyckte att det var. Om sömnbrist. Tålamod, eller brist på detta, och om hur FÖRJÄVLA ont det faktiskt gör att amma i början. Det var ingen som berättat för mig?! Alla bara pratade om hur u n d e r b a r t och m y s i g t det var med en liten bebis. Att det var jobbigt också, inte bara helt lovely hela tiden, var det ingen som vågade erkänna… Men det gjorde jag!

Jag tog mig igenom alla sömnlösa nätter, blev av med alla 26 gravidkilon och när Harry var 1,5 år blev jag gravid igen :) Lillasyster Zoe föddes 4 februari 2014 och vi började om på ny kula ;) Välkommen att läsa en av Loppi’s mest populära bloggar Deer + Kids.