Mot mammallunch

Ungen och hela sängen sanerad och enligt min vårdcentral borde det inte vara någon fara. Hittills har hon varit precis som vanligt. Inte dålig i magen eller hängig. Skönt! Den som mådde sämst var nog Eddie som fick ta hand om saneringen ;)

Nu drar vi på mammalunch. Hörs!

20140904-120045.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (4)
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Tack för svar! Då är det bara att bita ihop. Min äldste son nattammades tills han var 1,5. Mest snuttande i slutet men han sov brevid mig så det var inte så jobbigt. Nu ammar jag sittandes och det blir inget 1,5 år här inte! Haha.

 2. Linda

  Haha, man sätts verkligen på otrevliga prov som småbarnsförälder….

  Hur gjorde ni för att Zoe skulle sluta vakna upp så ofta? Var det ersättningen som hjälpte? Min 4 mån gamla son sov superbra till för ca 1 månad sen. Nu sover han som längst 1,5 timme i sträck. Tar på krafterna! Fast jag ska helamma i 6 mån.

  1. Deer

   Hon bara började sova av sig självt när jag slutade nattamma. Plötsligt var det inte lika mysigt att vakna mitt i nätterna ;) Nu äter hon då mycket på dagarna och klarar sig (oftast) hela natten. Förr eller senare kommer er bebis också sova bättre :) Harry åt på nätterna mkt längre än Zoe. kram

 3. Helen

  OH my God! Haha men stackars Eddie… vilket pappa han är! Äsch lite skit rensar magen ;P Zoe hade säkert jättekul med sina små bajs pluttar Haha herregud vilken start på dagen

Se fler...
Comments are closed.