Cecilia Ehrling Danermark

TRX

Utöver dansen är det oerhört viktigt för mig att även träna annat. Slarvar jag med träningen märker jag det direkt. Jag blir trött, äter sämre och sover dålig – plus att jag måste vara i form för att kroppen ska orka och inte gå sönder.

Jag brukar försöka lägga in åtminstone tre alternativa träningspass i veckan men det är inte alltid jag hinner med det. Då försöker jag istället att tänka på att få vardagsmotion istället, som att t.ex. promenera dit man ska och ta trapporna istället för hissen.

Häromdagen lyckades jag få in ett träningspass på gymmet med Fredrik. Vi körde då ett rent TRX-pass. TRX är band som man fäster någonstans sen så använder man sin egen kroppsvikt när man tränar. Det finns mängder med övningar som man kan göra och man får grym träningsvärk kan jag lova.


 Det fina med TRX är att man kan ta med dem om man reser för att de tar knappt ingen plats i väskan. En annan fördel är att man kan träna utomhus. Det är bara att fasta dem i ett träd och köra. Det finns inga ursäkter, det gäller bara att lägga nivån så att man klarar den. Sätt aldrig för höga mål som är omöjliga att uppnå. Når man dem inte tappar man bara motivationen och slutar träna. Nu kör vi!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.