Cecilia Ehrling Danermark

Från tjejkväll till husvakt

Igår var det som vanligt Let´s Dance och öppningsnumret som stod på schemat. Direkt när vi var klara slängde jag, Jeanette och Elisabeth på oss partystassen och kastade oss in i en taxi för att påbörja en girls night out. Vi började kvällen med ett glas champagne på Strandvägen 1 innan det var dags för middag på en av mina favorit restauranger, Milles. Jag åt en fantastiskt saftig hälleflundra som föll sönder i munnen på mig. Magiskt gott!
När kvällen/natten väl var över blev det taxi ut till Lidingö. Vi är nämligen ”husvakt” till Fredriks bror i helgen. Eller ja, husvakt och husvakt… Fredriks bror är bortrest och Freddan försöker sälja in att vi ska lämna stan och flytta hit. Ja, inte till hans bror såklart men ut på Lidingö. ? Även om jag inte är helt övertygad än så gör han ett bra fantastiskt bra jobb. Just nu sitter jag i en soffa med lite skön musik i högtalarna, sippar på ett glas rött och tittar ut över Stockholms inlopp medan Freddan står och lagar kvällens middag samtidigt som han bjuder på härligt falsk ”skön”sång ihop till musiken. Haha!

Luktar fantastiskt gott och det är otroligt avkopplande och vackert så ja… Jag skulle nog kunna vänja mig vid det här. ?

Hoppas ni får en mysig lördagkväll ni också. PUSS OCH KRAM!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.