Cecilia Ehrling Danermark

Sanningen

Jag brukar som jag nämnt få frågan om jag går på nån särskild diet eller så för att hålla mig i form. Nu ska ni få veta sanningen om min vardag… ?I förrgår sa jag till Freddan att vi skulle sätta igång och vara nyttiga igen då vi slarvat lite med både mat och träning på sistone.. Freddan var på och han satte igång med core-övningar samma kväll följt av nästan en mils löpning dagen därpå. Han berättade också om att han käkat nyttiga lätta luncher. Själv var jag på jobb med Tony och tjuvade med pommes och tryffelmajonäs som tillbehör till min biff. ?

När jag kom hem idag var Freddan redo för nyttig hemlagad mat som jag lovat. Men vad hände?! Jag: ”Kom, nu går vi till Flippin’ och käkar burgare.”20 minuter senare satt vi där med varsin smaskig burgare i näven.

 Så, nu ligger vi hemma i matkoma och skrattar åt oss själva som konsekvens. Karktär är inte alltid min, eller vår, starkaste sida. :p

Imorgon är det Let´s Dance och semifinal. Vi kommer som vanligt dansa öppningsnummer men direkt när vi är klara med det lämnar jag studion för att göra stan osäker med tjejerna. Ska bli superkul då det var länge sen vi träffades för annat än jobb.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.