Annika Duckmark

Snyggt trådlöst ljud & rabatt till dig.

Sudio är ett svenskt livsstilsföretag som tillverkar eleganta hörlurar och erbjuder ljud med studiokvalitet. Det hela började för några år sedan när företagets grundare skulle skaffa nya hörlurar. Marknaden bestod av svarta elektronikprylar eller hip hop produkter som inte passade deras stil. De ville ha en snygg och stilfull accessoar, som ett bälte eller en klocka, ett märke som t.ex. Ralph Lauren fast inom hörlurar. De bestämde sig för att själva skapa produkten de ville köpa.

2

Sudio Vasa Blå som jag nu testar har ljud med studiokvalitet, elegant design och 8 timmar av frihet, det är vad Sudio Vasa Blå står för. Koppla ihop hörluren med din smartphone och ta emot samtal med den inbyggda mikrofonen och kontrollera din telefon med fjärrkontrollen. Vasa Blå är kompatibel med alla Blåtands-enheter.

4

Vid ett tillfälle under projektets gång, befann sig en av grundarna i New York där han sprang på Phil Collins, som hade problem med sina trassliga hörlurar. Eftersom projektet inte ens hade ett namn än och fortfarande befann sig på prototypstadiet, var allt han kunde säga till Phil: ”Tro mig, jag vet hur det känns”. Ur detta bitterljuva möte föddes företagsnamnet, efter Phil Collins låt ”Sussudio”.

8

Eftersom man sköter allt ifrån design till tillverkning och försäljning, så kan man därmed pressa priset. Sudio har för närvarande fyra olika produkter: Klang, Två, Vasa och Vasa Blå. Du kan läsa mer om dem på Sudio Sweden.
Med rabattkoden Annika15 få du dessutom 15% rabatt.

14

6

Riktigt bra ljud och skönt att dom är trådlösa.

222

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.