Annika Duckmark

Snygg ryggsäck och rabatt till dig!

Hej på er,

Solen skiner och det är inte annat än att man börjar få lite vårkänslor eller hur? Så fort det blir lite vårkänslor vill jag att allt grus ska sopas upp så att man kan ta ut cykeln igen utan att vara rädd att köra vält i det hala gruset. När det väl är dags för det kommer den här ryggsäcken från Gaston Luga att bli perfekt

IMG_2507

 

Den fina ryggsäcken är svensk och under en resa till en annan kontinent skedde ett spontant möte mellan fransmannen Gaston Luga och Carl Sundqvist som står bakom den fina ryggsäcken. Gaston övertygade Carl om att ryggsäcken är den ultimata resekompanjonen men att det finns alldeles för få snygga sådana i världen. Efter en del efterforskning beslöt sig Carl för att skapa ett eget ryggsäcksmärke, döpt efter sin inspiratör och med snygg & elegant design som grundsten. Produkterna skulle utmärka sig med detaljer som passficka, metallfötter och de mångfärgade läderadresslapparna.

Jag kan inte annat än att hälla med, en ryggsäck är alltid bra men sällan hittar man en som är snygg och praktiskt och som kan passa både till fritid och business. Men den här håller måttet tycker jag och här kan man lätt få med allt som behövs inför en arbetsdag.

 

IMG_2509

13-tums laptopfack
Smidig och säker passficka på ryggen
Starkt och fylligt canvas för bättre livslängd och känsla

IMG_2511

Ja den här blir toppen, riktigt glad att jag tack vare ett samarbete även kan erbjuda er 15% rabatt med koden duckmark15.

Nu är det bara att fortsätta njuta av solen…. va rädda om er.

IMG_2533

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lotta B

    Men åh! Det är ju precis vad jag har spanat efter senaste veckan, en snygg ryggsäck! Denna har verkligen potential! *tummen upp