Annika Duckmark

Första julen själva…

Hej på er,

Idag har vi tänt det 3:e ljuset och haft en riktigt mysig dag…vi började med frukost och julkalendern innan det var dags för hockeyträning 🙂

IMG_1501

Förra året vid den här tiden pyntade jag för sista gången vårt hus…. då hade vi precis fått det sålt och det var en månad tills Justin och jag flyttade in där vi bor nu. Tänk vad mycket som hänt under det här året, En del jobbiga saker men också en massa bra och härliga saker som jag bär med mig som minne 🙂 I år ser julen lite annorlunda ut, men annorlunda behöver ju inte betyda att det blivit sämre utan helt enkelt bara annorlunda…..

I morgon åker Justin till sin pappa igen så ikväll passade vi på att pynta granen, tomtarna får snällt vänta till nästa gång J kommer, då är det julveckan och säkert en mycket förväntansfull kille som kommer 🙂

IMG_1505

IMG_1509

IMG_1530

En härlig kvällspromenad har vi också hunnit med, så nu väntar soffan och lie mys innan vi tackar för idag <3 Har ni klätt er gran än?

IMG_1502

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karl G

    Såg dig i dokumentären om BB och har funderat på ditt namn i veckor, nu helt plösligt i badkaret på nyår så trilla poletten ner, Duckmark!!! Hoppas ni får ett bra 2017, gott nytt år!