Jag är äntligen tillbaka på den vegetariska banan (äter kanske kött 1 gång i månaden) och en rätt som jag aldrig tröttnar på är denna rätt med asiatiska influenser! Det är en superenkelt rätt att göra och allt man behöver är quornfiléer, nudlar, japansk soya, ingefära, chili, färska champinjoner, sallad plus inlagd ingefära. Börja med att marinera filéerna i soya, finhackad chili och ingefära en stund innan du slänger in dem i ugnen (eller på grillen nu under sommaren). Skiva sedan champinjonerna tunt och stek dem tillsammans med blötlagda nudlar, japansk soya, chili och ingefära till de fått en bra konsistens. När de är klara lägger du upp dem på en bädd av valfri sallad, toppar med quornen (gärna lite koriander också) och serverar detta med den inlagda ingefäran. En väldigt god rätt som smakar mycket och som passar perfekt under en varm sommardag!
Bon appétit sötnosar!
Senaste kommentarer