Anitha Schulman

Anitha Tipsar: Rearearearea på nätet.

Cavalli. 19.53.21

Jag kommer börja med en ny grej som en gång i veckan där jag tipsar om olika grejer och trender man inte bör missa.

Denna vecka kör jag mina bästa reatips. Om Tom Allan hade kommit 4 maj istället för 4 juni så hade jag varit på ett tredagarsbröllop nu i helgen på sydliga breddgrader och hade haft chansen att få vara urglamourös tre kvällar på rad. Det här hade varit ett av mina toppval. Jag har helt klart en blå och vit period. Så fina färger när man är lite brun. Nu finns den här vackra men vågade Just Cavalli klänning på rea på Zalando och den hade jag urgärna haft. Just nu 50% på en riktig blåsa. De har tokdesigner rea. In och haffa!

Tag tre betala för två, just nu hos Ellos  så himla mycket fina kläder i storlek 122-176. Jag älskar ju mönstrade legging. Multiplagg som är fint till kul eller kalas.

Som doftbesatt och med småknottrig hud som jag gärna får på överarmarna när jag ammar (av någon anledning). Så handlar det om att scruba och återfukta. Det här är min favvoscrub. Luktar dessutom magiskt. Finns på 50%-rea hos Body Shop.

20140625-185216.jpg

Mer blått och vitt den här urgulliga lilla bodyn från Petit Bateau som säljs hos hos Babyshop.se och ByEngberg och fynda!

Två i ett? Rengöringsservetter med serum. Hur bra är inte det? Som serumberoende och rengöringfreak är ju det här den optimala kombon. Yves Rocher.

Nästa vecka är min födelsedag och jag ska marschera till Savannah och köpa dem här tror jag från Alexander McQueen. 50% online och in store.

 

20140625-185247.jpg

Bästa presenten. Vill ni imponera på era väninnor så ska ni komma med en sån här från Marie Chantal kan garantera att Estelle och Leonore har fått ett dussin. Säljs i Sverige hos ByEngberg som har 40-50% i butiken och online. Var där idag och botaniserade.

 

20140625-185316.jpg

Den här lilla pärlan är Pennys nya favorit. Kommer från How to Kiss a Frog. Ballongklänning fluffig och fräck! Finns online i deras webshop och hos ByEngberg mfl.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.