Anitha Schulman

Stora tjejen

 

Från prinsessa till Pippi. Helt plötsligt över en natt skulle håret sättas upp i tofs. Något vi aldrig fått göra. Klänningen skulle av och sandalerna likaså. De ersattes med t-shirt, sneakers och jeansshorts. I förrgår togs det hål i öronen. Något hon pratat om att hon ska göra när hon är fem. Men helt plötsligt fick hon feeling. Kanske för att hon blev inspirerad av Cecilia Blankens, Bonnie och Rio.   

Hon var väldigt koncentrerad och under själva håltagningen så satt hon i mitt knä. De var väldigt duktiga. Två gjorde samtidigt och resultatet blev en Hello Kitty i vardera öra. 

  

Eftersom hon varit så modig så fick hon självklart lösnaglar i önskad kulört efteråt. Sen satt och gick hon och sa för sig själv. Jag har hål i öronen. Jag har hål i öronen som stora tjejer. Jag har hål i öronen… och kollade sig själv på armen med lösnaglarna. Myz <3 

 

Ska ta tillfället i akt då det blir officiellt nu att det här är min sista vecka på Loppi att tacka för mig och tacka fina Loppigänget för min tid här. Nästa vecka huserar jag under Familjelivs hus. Så vi ses där. Skickar upp länken här så fort den är aktiv. 

 

Nu ska jag sola vidare och njuta av sista dagarna innan vi flyttar hem.  

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Grace

    Modig liten tjej! Min 6 åring har varit påväg ett antal gånger att ta hål i öronen men ångrar sig alltid i sista sekund!

    Tycker din inställning är underbar, glad för att du står för den du är. En modern kvinna/ mamma fortsätt så! Må så gott Från en annan kämpande innerstadsmamma!

Comments are closed.