Anitha Schulman

Trött man pigg bebis :)

 

Calle kände ju lite att han ”drog nitlotten” när han var tvungen att åka hem härifrån tidigare och fick ta med sig lilleman. Då det var så dyrt att boka om Penny. Så han har kört det jobbigaste passet ska erkännas. 

Dessutom åkte han hem tidigare för att han skulle spela in en reklamfilm. Så det var nästan lite ”panikigt” hur det skulle gå. T.A. Sov ju såklart ingenting efter nästan en full natts sömn på planet hem. Så efter natt nummer två var vi tvungna att ta in en barnvakt över natten. Sån himla tur att det gick!! Det funkade superbra och Calle fick en hel natts sömn och fick ny kraft. 

Fattar inte i efterhand att vi aldrig gjorde det när koliken var som värst eller bara unnat oss det en natt när det varit som värst med hand uteblivna sömn. Så bisarrt. Tack Charlies Änglar ni är verkligen bäst

Alltså hatten av. På kort tid ställde de upp med en barnvakt över natten. Det var ju verkligen inget vi tänkte på att vi kanske skulle behöva eller ens om det gick innan vi åkte. Trodde Nattnanny grej var en specialservice som man bokade en genom en egen organisation. Men de hade den kompetensen också. Hyll hyll! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  hmm den var inte alls en moral kommentar.. Jag undrade. Det är väll fantastiskt att man kan göra det därför jag undra och din jävla attityd är ju för fan helt efterbliven. Alla är olika.

  1. Linda

   Men TA hade väl ”barnvakt” hemma den natten? Eller missuppfattade jag här? Alltså för min del spelar det ingen roll men jag blir så djävla LESS på moraliserande kommentarer. Vill egentligen bara be dig att hålla käften och dö! Men det vore ju inte speciellt konstruktivt. Nu blev jag dock litet nyfiken på nattbarnvakt, hur funkar det Anitha? /mamma till två under tre.

   1. anithaschulman78

    Hon kom och hängdes i ett rum med honom. Har man en väldigt god relation så kan det säkert funka även övernattning hos själva barnvakten.

Comments are closed.