Anitha Schulman

Tack för den här tiden putmage

  

Nej jag är inte gravid så sluta gratta. Men Hej Då putmage. Vi har haft roligt du och jag. Alltså jag märkte inte av dig när det låg bebisar där inne. Men sen kom du och hur mycket jag än tränade och dietade så gick du inte bort. Du satt där som en kompis från förr. Ett tag tänkte jag förlika mig med dig och intalade mig själv att du var ett spår på att jag fått två barn. Men shit vad svårsålt det argumentet var när allt annat i princip såg ut som förr. Men jag måste vara ärlig – jag är trött på dig. Har massa tjosan att gå på och är så trött att bära plagg som man måste dölja magen. Har liksom lite tappat min personliga stil med dig och mitt kroppsperspektiv. Du kanske skulle försvinna om ett par år men sista fem åren har jag varit påväg in eller ur en graviditet och det är jag trött på att vara. Jag måste alltid ha höga byxor som du får petas ner i, lite som en liten jäst vetedeg eller vida lite längre blusar. Jag är trött på att ha tantiluratrosor så fort det ska vara lite ”kroppsnära” plagg. Jag vet. Du är ett riktigt iLandsproblem och jag är ytligt lagd ibland. Men det finns massa andra skikt av mig där inne som bryr mig om annat. Tro mig. Hur många gymtimmar är du värd och kommer jag kunna upprätthålla fastheten ifall jag går ner i träningstempo denna gång. Det gick inte sist, nu är har ett barn till trynat där inne. Med det sagt så säger jag inte att jag inte uppskattat din närvaro. Vi har haft kul. Men allt tar slut någongång så även detta. Tack för den här tiden. Berättar mer imorgon.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa

    Du har all rätt att göra vad du vill med din kropp. Konsekvensen blir att din bok om 5:2-dieten förlorar precis allt i trovärdighet.

    1. anithaschulman78

      Hur kommer det sig? Jag var pinnsmal med putmage. Tror inte det är helt ovanligt. Precis som smal med ridbyxlår etc.

  2. Nora

    Tycker att det du gör är fantastiskt! Jag upplever dig vara så trygg i dig själv och de saker du gör är för dig själv och inte för vad andra ska tycka om dig. Att gå runt och känna sig obekväm i sin kropp är inte precis behagligt enligt mina egna upplevelser. Du är modig som gör något åt det och som gör det offentligt trots att det alltid finns folk som inte har samma åsikt som du gällande det. Du är en fantastisk förebild för Penny och T-O, det märks redan att Penny kommer bli en lika fantastisk kvinna som sin mor!

  3. Hannah

    Ja, fy satan vad less man är på putet. Heja dig, du är grym som inte lyssnar på korpkraxet utan på dig själv och vad du vill! <3

  4. Angelica

    Förstår att du är trött på det lilla putet och vill göra ngt åt det. Du ser ju alltid väldigt fab tycker jag och vad trist att kämpa så för att få bort den utan tillfredställande resultat. Vet hur det känns. Helt rätt att göra något åt det om det gör dig glad och tillfreds.

  5. Nenne

    Helt rätt! varför ska man ha saker som man har råd att åtgärda bara för att det är mer ”rätt” att gilla sig själv som man är. Man kan faktiskt gilla sig själv som man blir 🙂

Comments are closed.