Anitha Schulman

Paniken!

 

Vi ska åka till L.A. om tre veckor och jag ska flyga hem med båda barnen själv. Ringde Norwegian och bad om en sån där babynette alltså vagga på väggen. Men den var redan bokad precis som hela flyget. Så det ser inte bättre ut än att jag kommer behöva sitta med världens vildaste bebis i knäet i elva timmar. Alltså ångesten för det här håller på att förta hela resan. Hur ”drogar” man en bebis lagligt? Finns det mobila sovanordningar för bebisar på flyg. Hjälp mig! Alla tips och råd tack. 

<3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Anna

    Plus – om du läser länken så säger läkaren att han INTE rekommenderar att ge allergimedicin eftersom det ibland för barnen tvärtom – hyperaktiva – och kan ha biverkningar. snälla, gör det inte. det är väl inte barnens fel att du ska ut & långflyga?!???

  2. Anna

    Men allvarligt – den din BEBIS medicin som inte behövs för att han ska vara lugn??? Herregud. Jag skulle säga att det är olagligt. Du borde åtminstone kolla med en läkare först. Han är ju inte ens 1 år.
    Se till att boka plats där extra benutrymme finns, ofta längst fram vid vissa rader. Då är det bara att bädda ner ungen på golvet med lite kuddar och filtar. Ta gärna med en egen filt och kudde även om det finns på flyget.

      1. Malin

        Så lite så 🙂 hoppas det fungerar! Återkoppla gärna med en utvärdering sen, jag funderar själv på att köpa inför kommande resor.

  3. Mrs H

    Flytande Tavergyl, den smaklösa + flytande man får vid vattkoppor. DÄCKAR dem totalt. Kan blandas med vad som helst. Kan ges till barn. Finns på apo.

    1. anithaschulman78

      Alltså tack! Det här är ju den stora fördelen med att ha blogg. Ska pröva denna Benadryl. Thanks America

  4. Lotta

    Har rest själv med barnen på långflygningar 1.000.000 gånger. Bädda ner den stora på golvet på medhavd filt (eller stora cashmere-sjalar) och en liten kudde som hon kan ligga på. En filt/sjal till över. Bebin och du delar på de två säten du har och ha med filt/sjal/kudde till den lille också som ligger med huvud eller fötter i ditt knä. När de sover kan du slumra (läs:svimma) en stund av ren utmattning. Avboka alla måltider utom frukosten i slutet.

  5. Karin

    Försöka trötta ut honom med massa nya intryck och aktivera honom fysiskt innan? Har dock aldrig fungerat på mina. Tror att dem märker min oro för hur det ska gå..

  6. Bee

    Bädda ner honom på golvet kanske? Skulle det fungera bättre om han fick en egen stol, om han bara satt i knät vid start och landning?

  7. Madde

    Postafen
    Åksjuketablett
    Det finns ett receptfritt åksjukemedel, Postafen, som kan köpas på apotek. Till barn över fem år kan man ge 1/2-1 tablett vid behov högst två gånger om dagen. Medicinen ska inte ges till barn under fem år om inte en läkare angett något annat.
    Enligt FASS: Vanlig biverkning är dåsighet och trötthet

  8. Lisa

    Jag reser mycket, bäddar när barnen är små på golvet framför om det finns plats.
    Be att få plats vid vägg. Även om babyvaggan är upptagen. Ta med nackkudde till dig själv om han somnar i ditt knä. Frukt i små lådor att öppna och äta. Böcker. Lycka till. Bodde utomlands, där gav många mammor allergimedicin och hostmedicin till barnen innan resa, men det är ej att rekommendera…

  9. Sanna

    Vi hade med Maxi Cosi Pepple som vi ställde på sätet bredvid. Vår dotter som då var 10 månader kunde både äta i den och sova i den. Det finns säkert nyare modeller på marknaden nu (detta var för 4 år sedan). Det som var bra med denna modell var att man kan ha med den som handbagage o den ryms i bagagehyllan. Plus att vi slapp hyra ett babyskydd i LA ☺️

  10. Em

    Du behöver vara totalt utsövd tänker jag. Låt Valle ta barnen sista dygnet innan du far… flanera järnet o boosta dig själv. Ta en ensamnatt i eget hotellrum så du får sova ostört. Sen kanske du har orken att ta dig an detta projekt! Lycka till.

  11. Lisa

    Tror inte han hade fått plats i vaggan ändå. Min son som var sex mån i vintras fick knappt plats när vi åkte då. De är rätt trånga både på bredden och längden. Iaf den vi fick.

  12. Josefine

    Bärsele!!! Har flygit ensam med min ettåring 4 gånger och hade ALDRIG klarat mig utan den! Han är visserligen lite för stor för den nu men det väljer jag att blunda för ett litet tag till!

  13. lin

    Det enda jag kan komma på är typ sjal. :/ Så kan han ligga och sova däri. Eller en sleepcarrier! Googla!

Comments are closed.