Anitha Schulman

Monsterkarriär?

IMG_1449

Har på det stora hela haft en helt fantastisk helg i Karlstad och fått träffa så många intressanta människor och kreativa krafter. Dessutom har jag insett hur bra jag blivit på att snacka in för människor. Att jag skulle kunna laga mat och prata inför publik var något jag inte någonsin kunde tänka mig för tre år sedan och nu gör man det som ett rinnande vatten.

Småstaden är ett Mångsysslar Mecka och här trivs en mångsysslerska som fisken i vattnet. Här är det inte fult att ha många titlar och det är inget konstigt att ha det. Ingen är för fin eller ful för att ”bring home the bacon”. Jag älskar mitt jobb även om det till och med för mig är svårt att definiera ibland. Så det är bra att stanna upp och göra någon slags definition. Lite Karriärterapi behöver alla. Eller som det är när man är föräldraledig och verkligen känner att ”gud vad skevt att jag ska gå tillbaka till mitt gamla jobb…” Jag tycker att föräldraskapet förändrar mer hos än än bara att man blir förälder. Man omdefinierar och omprövar tidigare beslut i livet. Man blir bättre på det man redan är för man får träna tålamod, uthållighet och multitasking på ett helt nytt sätt. Jag skulle alla gånger om jag hade råd att anställa en ”mamma”. fan vad grymma vi är på det mesta.

Jag fick ett tips av Rebecca som jobbar med Monster och gjorde ett karriärtest online. Det såg inte exakt likadant ut som när jag gjorde ett liknande test för ett par år sedan. Då stod det projektledare, producent, kommunikatör etc. Helt plötsligt har jag blivit mer kreativ. Jag har ju fortfarande de kompetenserna men har adderat nya. Jag har en teveprogram där jag skådespelar, på gång (tidigare gjort en filmroll) . Jag klipper och sänder podcasts och jag producerar en hel del innehåll för mig själv och andra. Så vid första anblicken av resultaten fattade jag ingenting sen kändes ju det superlogiskt. Exakt just här vill jag vara.

monster

 

Gör testet, det är superrelevanta frågor det är viktigt att definiera sig själv ibland. Var ärlig. Är du bra på att lyssna på vad andra säger eller arbeta i grupp. På riktigt?

Testet tar fram:

– Dina främsta jobbegenskaper.

–  Hur du står gentemot andra inom samma yrke.

– Ger förslag på vilka andra yrken som du skulle passar för.

Upptäck dina dolda jobbpotential på bara 5 minuter.

HÄR! är länken till Monstertestet.

#Findbetter

 

Inlägget görs i samarbete med Monster

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.