Barnmässan i Karlstad – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Barnmässan i Karlstad

FullSizeRender

Tjohoo, glada nyheter jag äntligen får sprida. Jag och ongarna eller åtminstone en av dom kommer till BARNmässan i Karlstad nu i slutet på månaden. Där kommer jag prata om min bok och jag och Ann ska livepodda så missa inte det! Samt MASSA mer grejer… den som kommer får se :).

 

BARNmässan

För det elfte året i rad slår BARNmässan i Karlstad upp portarna med en helg fylld av underhållning, shopping, inspiration, tips för föräldrar, gravida och barn. Över 100 unika företag och organisationer samlas under ett tak fredag, lördag och söndag 27-29 mars.

Eftersom barn är det viktigaste som finns så är det naturligtvis GRATIS inträde för barn upp till 15 år. BARNmässan är fylld av aktiviteter såsom ponnyridning, ansiktsmålning och hinderbana!

Vuxna däremot får betala 120 kronor i inträde per dag och då går 10:- oavkortat till mässans insamlingsmål.

BARNmässan är unik i sitt slag som har ett specifikt insamlingsmål år efter år. Under de 10 första åren så har 792 245 kronor samlats in till organisationer som arbetar för att hjälpa barn över hela världen.

Årets insamlingsmål är Susanna i Ghana. År 2010 byggde 27-åriga Susanna Benckert upp barnhemmet Shalom och gav 23 föräldralösa barn ett hem. Dessa barn har inga föräldrar men Susanna öppnade sitt hjärta och gav dessa barn en familj. Sedan 2010 driver Susanna barnhemmet helt på egen hand och hon får enbart hjälp genom svenska bidragsgivare.

Kika mer än gärna in på http://blogg.loppi.se/ghanabarnmassan/ för att läsa Susannas egna ord om livet med alla underbara barn i Afrika.

För mer information om BARNmässan i Karlstad kika då in på www.barnmassan.se, https://www.facebook.com/barnmassan?fref=ts och följ gärna BARNmässans instagram #BARNMASSAN.

Vi ses väl där!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    En jättebra mässa med ett oerhört gott syfte. Min driftiga kusin , Linda som startat och håller i den. I år kan jag tyvärr inte komma. Så synd!

  2. jennybenny
    jennybenny

    Sååå trist att jag inte är hemma i mitt kära Karlstad när ett event & alla Loppisar mfl äntligen kommer dit! Typiskt! Kanske ska boka sistaminuten 😉

Comments are closed.