Anitha Schulman

Inspo! Badrum.

golv

Hur fint med det snedställda marmorgolvet? Marmor i träsnitt. Väldigt fint med mässing och ”köksfeeling” på luckorna i badrummet. Fint att våga mixa olika stentyper. Såsom golvet, bänkskivan och den industrikaklade duschväggen.

golv2

Trägolv i stensnitt. Klinkerskuret trä. Älskar!! Även om det säkert är sjukt opraktiskt.

golv4

Här är ytterligare en innovativ designlösning på golv. Mosaikmatta. Sååå fint! Sedan älskar jag träpallar med döda koraller på mot Carraramarmor. Bröstpanel i badrummet kan aldrig bli fel. Bröstpanel generellt blir inte fel…

badrum

Vad gör man med ett par gamla jättefönster med stålram? Jo kanske ett par duschdörrar. Såååå fint!

badkar

 

Pretty fucking charming badkar om du frågar mig. Med några kvadratmeter att spilla hit och dit så…

 

 

dusch

Otroligt svag för natursten. Fantiserar om att kombinera ihop den här duschväggen med fönsterdörrarna, carraramarmor golv och träpall…mums.

badkar2

Allt mer sådana här fristående badkar dyker upp här och där. Älskar mixen med det cleana räta vinklarna och det ”kurviga” karet.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Älskar också marmor. Men vi har det i köket och i samtliga badrum. Och det är så sjukt opraktiskt. Måste poleras, vaxas. Underhållas. Tvättad med special tvättmedel. Får sjukt lätt fläckar, mjölk citron you name it. Skulle jag göra om vårt hem så skulle jag aldrig välja marmor igen. Tyvärr

Comments are closed.