Anitha Schulman

Förändring och förvaring

image2

Jag vet inte om ni känner igen er. Men det är märkligt man rensar innan en flytt sen packar man och rensar en gång till. Sedan flyttar man in och packar upp och kanske rensar ytterligare en gång när man börjar packa upp på hyllorna.

Efter det tar det ett drygt halvår och den där fina resningen och organiseringen ser ut som den aldrig ägt rum. Visst blir man hemmablind också. Man märker liksom inte hur det sakta sker ett förfall i hemmet tills man liksom hamnar i en situation som där saker och ting börjas staplas på varandra, trots att man gjort det så bra från början.

IMG_9624

Det är ju inte fel på ytan men det är fel på hur den är arrangerad och organiserad. Så här såg det ut för två veckor sedan. Min fina Walk in Closet var liksom allt annat än fin och ganska opraktisk. Det där klädstrecket som var en så kallad ”nödlösning” hade blivit permanent sådan innan jag visste ordet av. Pennys grejer samt julpynt och allmänt skräp. Gaaah. Hatar det!

image1

Kolla i Calles garderob bara massa skor staplade på varandra och vi ifrågasätter inte ens varför det blir så?!

Den här veckan och efterkommande kommer jag göra en del praktiska, nödvändiga och snygga makeovers på hemmet. Nu ska ni få följa min garderobs fantastiska utveckling. Jag har nämligen fått äran att få en ”Elfa Makeover”

Att ha en Walk In Closet vilket är mångas dröm – det vet jag. Men att den kan utnyttjas och organiseras bättre. Att Elfa ryckte ut och passade på att göra en makeover när jag var på semester. Var liksom nästan lite för bra för att vara sant. Började grina av lycka när jag såg resultatet. Vänta ska ni få se!

 

Inlägget presenteras i samarbete med Elfa.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.