Anitha Schulman

Nyårsfin

IMG_9945.JPG
Idag började jag dagen att bara med Tom Allan sen lägger jag honom på handduken och smörjer in honom med Fifi la Girafe krämen. Som luktar som den där gamla Kenzo parfymen om ni minns. Med elefanterna. Besatt!
Sen trycker jag på lite varmare badvatten och hoppar i igen så får han ligga på handduken och jollra.

Då pealar jag hela kroppen med Caudalie. Jag har ju ofta problem med lite kvisslor på överarmarna. Någon slags utökad talgproduktion kom med bebishormoner och är sedan kvar. Även om det är mycket mindre än för ett halvår sedan. Så är skrubb med innehållande fukt det enda som håller det från att brusa upp har jag kommit fram till. Jag tar även ibland min ansiktsfavvis Clarsonic och kör där. Caudalie har en grym hudlotion också för en extra fuktkyss att ta efter.
Clarsonicen är ju en slags högtryckstvätt för porerna. Tar 60 sekunder och jag brukar köra ett par gånger i veckan. Då behöver jag inte gå på ansiktsbehandling mer än ett par gånger i halvåret. Bästa investeringen eller presenten.

I bakgrunden på bilden skymtar ni min julklapp. Ett smyckesakrin i läder och det kommer från Palmgrens (jag vill ha allt från den butiken). Älskar läderlådor som inredningsdetaljer i badrummet. (Det övre etuiet är ett nagelkit från Pfeilring).

Ha ett fabulöst nyår nu. Det ska jag ha.
Puss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.