Anitha Schulman

Viaplays sagostund på Slottet

IMG_9170.JPG
Idela små öron när prinsessan läste sagor

Alltså så fantastiskt det blev! Ungarna var tokig. Minst lika knasiga som sagoprinsessan. Haha.

Nu har NI chansen att ta med era barn och träffa sagoprinsessan (se inbjudan nedan) lördagen den 29/11 skulle hon skulle bli så glad att få läsa ur sin favoritbok Frost för er. Sen har hon en massa god slottsmat som hon skulle vilja bjuda er på.
Efter det tänkte hon visa upp sin fantastiska garderob med alla prins och prinsesskläder. Dessutom har prinsessan en massa fina presenter som hon gärna vill dela med sig av och det mina vänner är inga dåliga grejer kan jag intyga.

Jag hoppas att ni barn tar på era finaste kläder och kommer och uppvaktar prinsessan. Då blir hon riktigt glad.
Men för att komma måste du förklara för sagoprinsessan varför just dina barn kommer göra henne lycklig?
Tio lyckliga föräldrar med sina barn har chansen att vinna. OBS! Lämna era riktiga emailadresser när ni kommenterar så vi kan kontakta er, (publiceras inte).

Man kan även delta i tävlingen på Instagram genom att göra sina bästa ”Disneyögon”. Se exempel nedan.

Tagga med #viaplaysaga för att delta i tävlingen.

Klicka på inbjudan så blir den större.

 

sagostund1

 

Ni kanske saknar Dora Netflix? Jaha det är bara för att Viaplay ”äger henne nu”. Dessutom har dom helt underbara serien Transparent som vunnit massa priser i USA och kallats ”årets serie” men de har också hela Disneys katalog i princip. Jag pratar alltså om HELA utbudet från Askungen till Frost. Ni fattar.

Men varför jag ÄLSKAR VIAPLAY är ju för deras offline mode. Du kan alltså tanka hem ALLT istället för att streama. När du ska ut och resa till exempel. Ladda hem först, så har du underhållning för hela resan, från serier till film. Så jäkla lyxigt. Ta den Netflix, ha! (Se till att göra det innan du reser bara). Världens bästa funktion om ni frågar mig.

 

IMG_9163.JPG
På slottet bor sagoprinsessan Mirjam och längtar så efter att få läsa sagor för några barn.
IMG_9171.JPG
Kalasmat

 

IMG_9168.JPG
Susanne Histrup och Dominka Perzynski
IMG_9169.JPG
Leah hjälpte prinsessan hitta sin igelkott som hon tappat bort.
IMG_9167.JPG
Alla får vara kungliga för en dag, gäller även föräldrarna…
IMG_9166.JPG
Say pomegranate!
IMG_9164.JPG
Lili Assefa
IMG_9165.JPG
Efter en testomgång är Leah nöjd med sitt val av krona.

 

IMG_9162.JPG
Pennys outfit från HoppiLoo. (Se inlägget innan).
IMG_1428.JPG
Efter kalaset fick man kolla på det mest spännande på Livrustkammaren. Här är Gustav den II Adolfs häst Streiff som överlevde Lützen till skillnad från sin ryttare 1662. Finns fortfarande högst verklig i uppstoppat format. Sååå spännande.

Inlägget görs i samarbete med Viaplay.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Laila

  Önskar få ge detta till mina ögonstenar, fint tillfälle att få bli hel som familj. I underbar miljö som aldrig annars är åtkomlig. Vi vill kalasa med tinnar o torn.

 2. Kristina

  Vilken dröm det vore för vår Edith, snart fyra år. Vi har precis varit i Indien på familjesemester (självklart med Viaplay med oss på iPaden!) och hon har talat om ”magiska tempel” och prinsessor mest hela tiden. Inköp av indisk prinsessutstyrsel blev det förstås och vad vore bättre än att få åka till slottet och använda den? Då kanske den här mamman måste ge med sig och köpa ett par glittriga skor också… Håller tummarna för att vi får komma!

 3. Sara

  Som mamma till fyra prinsar och då nybliven mamma åt min fjärde prins (5månader) så skulle det vara så kul att få ge dem det som jag själv älskade som liten flicka. Min sex och- fyra åring tycker mkt om slottet vackra kläder och prinsar å kungar. Så de skulle verkligen uppskatta det och den nyblivna fyrbarnsmamman skulle få ge sina prinsar ett minne för livet då det den senaste tiden inte har varit så mkt fokus på dem iom att lillebror kom samt att mamman tyvärr är utbränd.

 4. Frida

  Jag har en 3-åring som fullkomligt älskar allt som har med prinsessor att göra och har hundratals frågor att ställa till prinsessan. Vart bor hon, varför har hon en tiara, vem är hennes prins osv.. Vore superkul om vi kunde få gå på det här eventet. Kan också tipsa alla med prinsessälskande barn om boken Prinsessor och Drakar. I den klarar sig prinsessorna utmärkt på egen hand och räddar sig själv från Draken eller byter jobb med dem.

 5. Eva

  Fia vad sjukt, jag (mamman) fyller nämligen själv på julafton men har firat min födelsedag i maj då jag har namnsdag :-)heter även Karolina.

 6. Fia

  Hej, vore toppenkul att få gå på detta! Jag har två tjejer, 2,5 år och 3,5 år (11 mån mellan… ;-)) och de är båda just nu helt frälsta på prinsessan Sofia. Vilket äventyr det vore för dem att få träffa en ”riktig” prinsessa!

  PS Eva, jag vet hur det är, jag fyller år mitt i sommaren och fick aldrig ha kalas när jag var liten. Mamma & pappa löste det så att jag fick ha kalas på min namnsdag istället i maj.

 7. Eva

  Önskar så högt att få ge detta till min dotter, hon fyller 5 år snart men har aldrig fått ha kalas (hemska oss). Hon fyller i mellandagarna o INGEN kan komma då. Varje år har vi efter att ha mottagit osa ”nej tyvärr kan inte” vi fått ljuga o hitta på massa ursäkter o sagt att ”nästa år blir det bättre”. Detta är vad hon drömmer om. Hon skulle komma ihåg o prata om detta för alltid. Minne för livet.

  Mamma

  1. sofia

   Ha kalas för henne innan eller efter jul! Vår dotter fyller mitt i sommarlovet och kompisarna är alltid bortresta (vi med för den delen), men kalas är så viktiga i den där åldern så vi har haft kalas för henne innan skolan stänger trots att det är flera veckor till den riktiga födelsedagen.

  2. Bea

   Eva: Jag önskar dig lycka till, hoppas du och din lilla dotter blir en utav vinnarna. Det verkar som att både ni vuxna och er dotter skulle få ett fantastiskt minne för livet. Ditt inlägg var lite sorligt.

   Anitha: Även jag skulle vilja vinna åt min dotter men lika mycket åt hennes två jämngamla kusiner. Det är barn som jag älskar som mina egna och de skulle studsa av lycka över ett sådant här kalas. Att få träffa en prinsessa på ett slott… Wow! Jag kan se deras leenden och glada skratt framför mig. Ett minne för livet! :-))

 8. Nadia Otrander

  Att få komma på denna sagostund på slottet skulle betyda väldigt mycket för min lilla tjej som precis fyllt 4år då hon älskar prinsesstema. Har en till liten tjej men hon är 4månader så hon är inte lika inne i just prinsesstemat men tror garanterat att hon lär bli vid senare år. Min fyraåriga dotter Emilia har prinsesskläningar, kronor, tiaror och små klackskor som hon klär ut sig dagligen. Hon älskar att klä ut sig!:) Hennes favorit disneyprinsessa är Elsa från filmen Frost. Så att få höra den sagan från sagoprinsessan Mirjam och dessutom få klä sig som en prinsessa skulle göra Emilia så överlycklig. En dag som hon sent glömmer!

Comments are closed.