Anitha Schulman

Vill ni vinna?

20141027-172313.jpg

20141027-172323.jpg

Älskar multitaskers. 🙂
Vill ni vinna härliga prylar från Playmobil?

Berätta varför just du är i behov av en polisbil, traktor och en bonde med en liten kärra.
Uppge er korrekta mailadress (inget som publiceras). Så jag kan kontakta er ifall ni vinner.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Jag skulle behöva dom för att ge till min dotter i julklapp och väga upp mot allt rosa fluff fluff hon kommer få. Visserligen älskar jag också rosa och tycker såklart hon ska få det hon önskar sig men lite playmobil i neutrala färger skulle väga upp bra här hemma. Dessutom älskar hon att låna storebrors playmobilsaker vilket inte är så populärt hos honom 🙂 Helt enkelt skulle du göra hela vår familj en tjänst om jag vann!

  2. Nina

    Vilken tävling, sonen Alfred snart 2 år skulle bli superlycklig över dessa, han är fullkomligt galen i fordon! Bästa som finns enligt honom. Håller tummarna!
    Varm kram Nina

  3. Tina

    Gullspira, 10 mån nu på torsdag, är så go
    när hon putar med munnen och härmar kossan,
    och bilen…Hon skulle bli så glad om Mormor kom med
    dessa till henne:)

  4. Jennie

    Jag har en liten tjej på snart ett och ett halvt. I hennes omgivning tycker alla att tjejer ska leka med tjejleksaker. Jag vill att hon ska få en neutral uppväxt till den mån de går. Hon ska få välja själv vad hon vill leka med. Bilar eller dockor. Men det är svårt att låta henne göra det när släkten endast kommer med dockor. Med detta kan jag bevisa för alla att små flickor också mer än gärna leker med bilar.

  5. Johanna

    Hej! Jag ligger i influensa och min man har diskbråck! Behöver något nu att roa vår lille son med!! Panik! Kram

  6. Lina Å

    Åh, så fina 🙂 Dottern skulle älska dom där! 1 1/2 år och det enda hon pratar om är traktor och bil. Hon skulle bli superglad!

  7. Malin

    Jag har en 3 1/2-åring som är så stor att han nu spenderar höstlovet själv hos Mormor och Morfar medan jag, Pappa och Lillebror på 10 månader är kvar hemma. Jag velade mycket innan om han var för liten och var orolig för att han skulle få hemlängtan men han har det så bra! Jag ringde idag och fick höra ”Mamma, nu vill faktiskt jag och Mormor leka ifred, du får sluta ringa.” 🙂 Min stora, duktiga kille, det hade varit kul att ge honom en present när han kommer hem igen!

  8. Malin Björling

    Halloj, min flicka Inez 3½ år har börjat komma in i ett väldans flickigt stadie i livet där Barbiefilmer, tutukjolar och andra tjusigheter måste få vägas upp med lite jordnära leksaker utan fjomperier. Inget ont om rosa perioder i livet men jag vill nog att en barnslig lekfullhet ska gälla några år till.

  9. Marie Söderqvist

    Om tre veckor ska yngsta sonen på 17 månader operera bort sin ena njure som är missbildad. En ny polisbil och traktor skulle vara en perfekt present att få på sjukhuset där vi blir kvar en vecka. Bonden tror jag storebror gärna lånar. Han ska mjölka kor när han blir stor. Roligt att läsa din blogg.

  10. J

    Precis som du har jag fått mitt andra barn efter 3 år. Och du vet nog likaväl som jag hur tufft det kan vara. Trotsålder, ny familjemedlem, trött mamma, trött pappa, hormoner.. Osv osv osv. Listan kan göras lång.
    Omställningen är stor för alla, inte minst 3 åringen som inte längre får ha mamma och pappa för sig själv. Därför hade det varit extra kul att vinna detta till min dotter som hade blivit så glad!
    Hoppas hoppas! Kram och tack för en super blogg!

Comments are closed.