Anitha Schulman

Man saknar inte håret förrän det trillar av

Bild 2014-10-16 kl. 08.43 #3

 

Alltså på tre veckor har jag tappat halva skallen. Kan för mitt liv inte förstå att jag inte trodde att det skulle hända denna gång. Så jävla sjukt. Lagom till jag blev gravid med T.A. så var ”tappet” sen sist utväxt och nu föll det liksom av igen. Peppar för en tid med trasig hårbotten och stubb. Fattar inte att jag var proaktiv denna gång och började äta Priorin först när det redan var försent. Har ni några andra tips på åtgärder innan vikarna blir bukter.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin

    Skrev ned ett tips men vet inte om det skickades till dig eller försvann då min mobil låste sig under tiden som jag skrev det. Summa summarum, började med produkter från Nioxin efter förlossningen i proaktivt syfte och har aldrig haft så bra hårkvalite som jag har nu! Tipset kom från en väninna vars tjocka hår alltid skavs av i nacken men som efter användandet av produkterna nu vuxit ut och det snabbt 🙂

  2. Bee

    Mitt tips: Steg 4. Minska värme, styling och kemiska behandlingar. Sov med håret uppsamlat i en hög, lös tofs. Tvätta håret varannan dag för att minska tilltäppning i hårsäckarna. Leave in-balsam är också bra. Stressa ner.

  3. nöpis

    Var glad över att din kropp fungerar – att tappa håret när man fått bebis är ett gott tecken! Kvinnors hår växer sig tjockare ynder grav. för att tappas efter så att du kan göra ett litet sov-bo till den lilla. Väldigt smart av naturen, gratis och varmt kudd-matriel helt enkelt. Det finns sekter i USA som sparar allt tappat hår, sedan gör de varma filtar av det. Ett litet affärstips kanske?

    Ät sedan Folic Acid varje dag i resten av ditt liv. B-vitamin!!!

Comments are closed.