Anitha Schulman

In love

bild 1

Jag vill bara berätta att jag hittat hem. Efter flera år av sökande så är jag nu hemma och kommer aldrig vara otrogen igen. Jag har aldrig haft eller provat bättre hudvård och då har jag provat MYCKET. I vanliga fall så späs en hudkräm ut med vatten mellan 60-90% är vatten och ju mindre vatten det är desto dyrare är krämen i princip, Vatten, konserveringsmedel och emulatorer har inget värde för huden snarare tvärtom. Den här hudvårdsserien har till och börja med fyra produkter. That’s it! Sen finns det inget vatten utan allt är 100% produkt. Aktiva ämnen fria från tidigare nämnda ting. Produkten är svensk och har utvecklats av en docent som i helt annat syfte än hudvård forskat på vitaminer och antioxidanter. Sen gifte han sig med en hudterapeut och de två har tagit fram den här serien. Det finns inga produkter som heter anti age etc. Det handlar om att komma på djupet och stimulera kollagenet. Vissa är bättre andra är sämre. Jag vågar mig påstå att de här är bäst. Långt ifrån gratis men billigare än kirurgi och diverse behandlingar. Dessutom väldigt dryg så den räcker länge.Finns att köpa här om man vill det. Eller bara läsa på mer. Det finns ingen spons etc. eller något annat. Jag tycker bara produkterna är så jäkla bra så jag måste hylla <3

Tävlar ut mitt privata startkit som räcker i ca två veckor. Varför behöver just du ha den här produkten?

bild 2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Jag vill också hitta hem! Har fastnat i dermalogicaträsket sedan jag var 20. Nu, 13 år äldre, många soltimmar och rynkor senare vill jag SE en skillnad.

  2. Margareta Engman

    För att jag om ca tre månader fyller 73!! och skulle se detta som sista chansen, Både lyxigt och spännande.

  3. Sara

    Jag behöver ha detta startkit för jag har aldrig testat en bra hudkräm och det skulle behövas nu när äldste sonen går in på sin artonde dag (!)med feber och den lilla på sju månader också är jätteförkyld = sliten och trött mamma!!

  4. Jo

    Jag tänker såhär, hur många ungar man har och hur tätt dom kommit väljer man väl lixom lite själv. Vad man däremot inte väljer är kolik. Har själv två små och efter koliktunga månader så skriker min hy efter lite tlc.

  5. Linnea

    WOW, detta skulle jag VERKLIGEN vilja testa!!! Har testat en massa produkter men tycker att inget fungerar, har en lite känslig hy och mina finnar slutar aldrig ploppa upp, blir tokig!!! Skämms som en tok över min hy och skulle ALDRIG gå ut osminkad. Jag önskar att jag hade en fin, fräsch och levande hy.

  6. På Selmas gata

    Min neurologiska sjukdom, som förvärrades kraftigt efter graviditete) tvingar mig att använda stora doser medicin varje dag. Min hy ser ut därefter och jag har hittills inte funnit något som funkar. Nu har jag äntligen börjat bli lite bättre och kommer att försöka komma ”ut i livet” igen, och då vore det underbart att få lite hjälp på vägen och slippa skämmas över min tråkiga hud…

  7. Angelika

    Som nybliven mamma känner jag mig starkare, snyggare och bättre än någonsin. Jag har ju skapat ett liv!
    Allt är underbart men ibland ser jag mig själv i spegeln och hmm… Utsidan matchar inte insidan något vidare just nu. Man kan väl säga att min utsida behöver komma ifatt min insida!

  8. Libbe

    Hej
    Jag precis som många har sökt och provat en hel del produkter. Har aldrig blivit fri från finnar eller fläckar och väntar mitt tredje barn. Jag är i vecka 36 och hoppas att vår bebis ska komma innan utsatt datum men vem gör inte det?! Med lyxig hudvård skulle jag njuta lite extra så här inför amningsnätter och perioden då jag vill få tillbaka min härliga figur. Med många små lyxting kan den här tiden bli lättare!

  9. Maria Fredriksson

    Jadå,i dag frågade en dam 60+ om jag ville sitta ner på bussen?? Kände mig lätt förvånad och kikade mig stirrigt i bussspegeln då såg jag det jag glömt i morse…..min åttaåring hade sminkat mig!!! Jag hade gått hemifrån och glömt att torka av mig….
    Ultrablå ögonskugga (för tanten såg det ut som gigantiska tröttringar) Jättemycket ljust puder (för tanten sjukt blek) kolsvarta jätteögonbryn (vad tanten såg orkar jag inte ens tänka på). Istället för att fixa med kajal så hade min flicka hon målat med läpppenna runt ena ögat….jättefint…Kronan på verket var att jag inte orkat kamma mig ordentligt. Så JA jag såg ut som en zombie,

    1. Juni

      Hahaaaaaaa jag dör!!!!!!! Min man åkte till mataffären med femton hårspännen å tre rosetter. Han glömde också av vad som gjorts av barnen

  10. Nathalie K

    För att jag under graviditeten (v 37 coming up) förvandlats till en leopard av pigmentförändringar trots avhållsamhet från sol och trots minst spf 30 varje dag. Vet att jag måste vara försiktig med tuffare behandlingar under graviditeten och ev amning men verksamma produkter kan jag använda och tror att jag skulle behöva lite artificiellt gravid-glow (för the real deal lyser med sin frånvaro)
    //love animal-print (men melasma och stretchmarks var inte den leo och zebra jag tänkt mig…)

  11. Kajsa

    Jag skulle vilja ge det till min älskade syster! Hon har alltid haft problem med sin hud och aldrig hittat det rätta. Efter tre underbara men livliga pojkar tycker hon att hon ser gammal, finnig och tråkig ut. Det här lilla kittet skulle verkligen pigga upp henne och det är hon så värd!!

  12. Lisa

    Bara för att jag älskar hudprodukter 🙂 Jag är 26 med vuxenacne som jag behandlar i perioder. Då blir huden verkligen torr och livlös. Skulle verkligen vara kul att testa nya produkter. Fungerar dom spelar priset ingen roll.
    OCH! Förra helgen sa min sambos pappa till mig ”Oj vad blek du är! kände knappt igen dig!, men du är väl trött”.
    Jag var bara osminkad och pigg. Efter den komentaren kände jag mig ful och arg.
    HELP ME

  13. Lois

    För att jag för tillfället (och sedan ungefär elva månader tillbaka) smörjer in ansiktet med FENURIL.
    Jag skulle så gärna inte vilja se ut som en läderväska i ansiktet om säg tio år och jag verkar behöva en rejäl spark i baken för att motverka det.
    Kick me!

  14. Malin

    För att jag precis som du provat mängder av produkter och aldrig riktigt har hittat hem. Och för att jag mitt i tvåbarnschocken upptäckt att jag tydligen gått över till handtvål som hudvårdsrutin…it is much needed!

  15. anette

    Är 50 år och lärare. Åren börjar synas på så sätt att jag alltid ser trött ut och eleverna tror jag är sjuk…inte så bra när man står i en form av rampljus dagligen 🙂
    Har prövat trodde jag allt. Inget funkar så kanske denna serie kan funka till både min och mina elevers glädje.

  16. Elin

    Jag har haft vansinniga eksem hela mitt liv, med alla medföljande hudbekymmer man kan tänka sig. Men så plötsligt förra året gick jag och blev gravid, och VIPS var min hud som ny! Från variga sår och ständig klåda till gnistrande bebislen hy, som var den enda ljusglimt i en annars fruktansvärt traumatisk graviditet. Självklart levde jag i hoppet att få behålla denna nyfunna välsignelse, men ack så fel jag hade. Min son är nu 5 månader och min hy är värre än någonsin, och till råga på allt har jag blivit rynkig som ett litet russin i ansiktet. Med bara några veckor kvar till jobbstart efter att varit mammaledig på heltid vore det guld värt med lite hjälp på traven för att komma till rätta med mitt nya, mindre smickrande, ansikte. Tack och bock!

  17. Karin

    För att jag är nyseparerad och vid 36-års ålder högst motvilligt måste ge mig ut på ”marknaden” igen. Detta samtidigt som jag alldeles nyss trodde jag var i mål och att din förra lotterivinst (clearblue-kittet) var det bästa jag kunde vinna. Livet kan förändras snabbt.

  18. Anna Skogsberg

    hej. Skulle görna vinna ett set. Jobbar inom hemtjänsten och det är ett jobb som varken gör underverk för hyn (stress och dåliga rutiner) eller plånboken. Därför blir det tyvärr så att jag själv prioriteras bort i mpnadsbudgeen. Skulle vara som en dröm att få skämma bort mig själv lite.

    Tack för en bra blogg

  19. Ann (Ann Knodt)

    I oktober kommer jag att gifta mig. Med en 16 år yngre man. Jag tror mig inte kunna hitta produkter som suddar bort 16 år. Vill bara få hjälp att bromsa lite nu – mitt i min lycka och gyllene ålder.

  20. Iris

    Jag har varit otrogen, om och om ingen, känns som att hela mitt luv har gått åt att hitta den rätte. Den rätte som ger mig lyster, sätter ett leende på mina läppar, och gör att jag känner mig säker i mitt eget hud. Jag letar fortfarande, och jag är ändå 30 och känner att jag fortfarande inte har hittat den rätta. Så nu vill jag ta emot ditt råd, och testa Transderma…

  21. jenny

    Skulle vara lycka att testa nåt du rekommenderar så varmt. Så som flera övriga kommentatorer har konstaterat, så är hösten här, minus inga barn att ge älsk. Ger viss tröst att läsa om andras. Så blek, pigmenterad och allmänt glåmig möter jag gärna mina klienter med fräschör. Pöss Anitha

  22. Anna

    För att jag ser ut som ett utskitet päron typ efter att varit hemma över ett år med min bebis. Men idag var jag på en arbetsintervju, tänkte egentligen börja jobba i januari men de undrade om jag kunde börja redan i november, jag tror jag får det! Skulle dock behöva lite piff så jag ser representabel ut:)

  23. Anka

    Att det inte finns spons? Största delen av dina blogginlägg på sistone är spons och reklam och det är ju ett sätt att tjäna pengar, men onekligen skulle det smaka gott med med mera vardagsbeskrivelser, om än de inte lyser helt med sin sällsynta frånvaro.

    1. anithaschulman78

      Inte för att jag någonsin skulle stå bakom något jag inte vågar stå för, spons eller inte. Sen har jag lite annat att göra än klämma ur mig och om blogga känslor och vardagsbeskrivningar. Håll till godo 🙂

  24. Hanna

    För att jag är så sjukt jävla avundsjuk på min 1 år äldre bästa kompis som alla tror är minst 5 år yngre än mig pga av hennes baby face (och förmodligen mina rynkor) hehe..

  25. Åsa

    Åh, för en stressad småbarnsmamma som precis börjat jobba så smått igen med tuffa nätter och utseende därefter:( hade det varit fantastiskt att få lite hjälp på den fronten och försöka få till någonslags professionell fräsch look:)

  26. Isabell

    Ojojoj!! Helt enkelt för att jag älskar att påta med sånt där men inte riktigt har råd eftersom jag är förädraledig student.

  27. Alexandra

    Efter ett års föräldraledighet ska jag tillbaka till jobbet på måndag! Det här skulle passa perfekt till min nystart!

  28. maria

    För att jag köper upp mig på produkter och hoppas alltid att jag funnit ”det rätta märket för min hud”. Nu har jag gett upp och använder min mans after shave och jag fruktar inför vad vintern kommer göra med huden ÷0 RIP SkIN+

  29. Jenny Götesson

    Min trötta, finniga pms-hy behöver ett mirakel!! Har som du provat allt känns det som, men aldrig hittat hem. Mitt badrumsskåp svämmar över att värdelösa produkter. Nu har jag gett upp och kör på tvål och vatten. Rädda mitt fejs!

  30. Susanna Randelin

    Den fina hyn från sommaren är borta och man ser allmänt glåmig ut igen. Efter över 4 år hemma med barn ska jag börja jobba igen oktober och då skulle det ju passa bra att se lite fräschare ut i hyn. Jag har oxå prövat många krämer men aldrig hittat ”den rätta” ännu.

  31. Erika

    Med en 3,5 åring en 2 åring och en 6 månaders som den senaste tiden alla sovit dåligt så fick jag en chock när jag ett av barnen ville ta ett kort på mig. Vem var denna trötta människa med påsar under ögonen som tittade tillbaka på mig på displayen?! Även om jag inte är pigg vore det ju skönt att åtminstone se lite sig ut:-)

  32. Charlotte

    Jag skulle vilja ge min hud lite höstlyx medan jag sitter framför datorn och torkar ut ansiktet. Länge leve återfuktande produkter:)

  33. Frida

    I slutskedet av min graviditet med andra barnet (BF 16/9). Grådassig, trött och med helt fantastiska nya pigmentfläckar som jag fått efter den fantastiskt varma, tröttsamma sommaren. Hjälp!

Comments are closed.