Årets värsta vecka – Anitha Schulman
anithaschulman78

Anitha Schulman

Årets värsta vecka

Bild 2014-09-16 kl. 16.30

Den här veckan är på riktigt årets värsta vecka. Måste ha en sinnessjuk struktur för att fixa detta.

Har idag och imorgon inspelningar av Fyllepodden sedan uppstartsmöte på ett nytt projekt för våren. I helgen är det Bokmässa samt ett välgörnenhetsinitiativ däremellan. På tisdag är det Loppis stora Babylove event som jag är konferencier för. Så ni får stå ut. Kommer säkert inte vara jätteaktiv på bloggen. Men finns på både Insta (i sidomenyn) och här titt som tätt. Håll ut!

Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
anithaschulman78
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bee

  Anitha, jag ska köpa din bok när som helst men jag har en viktig fråga. Började med 5:2 idag via viktklubb på Aftonbladet och där har de räknat ut att jag ska äta 500 kcal på fastadagarna och 2000 kcal resterande dagar. Jag ska på så vis tappa 1 kg i veckan och jag är inte särskilt aktiv av mig. Kan det stämma? Är van att svälta mig själv så 2000 kcal ger mig ångest. Skulle vara tacksam om du kunde svara trots ditt hektiska schema. Tack och lycka till med allt!

  1. anithaschulman78
   anithaschulman78

   Fattar inte riktigt frågan. 🙂 om du i normala fall äter mindre än 2000 kcal så ät som du brukar och 500 kcal två dr i veckan.

Comments are closed.