Anitha Schulman

Anitha tipsar Skolstart!

Nu börjar för vissa av er skolor och förskolorna igen. Andra kanske redan börjat. Själv är jag superpirrig för idag skolas Penny in på ny förskola. Trodde liksom sommaren skulle lite ”minimera minnet av” den förra förskolan som hon älskade otroligt mycket. Men hon har nog aldrig pratat så mycket om den som nu. Jag håller tummarna för att det går bra idag. Hon verkar trots allt väldigt nyfiken och är det något man lärt sig med henne så är hon ju väldigt anpassningsbar bara man låter henne vara med på tåget.

Här är lite tips inför skolstarten som kan vara bra.

Ombyten av strumpor exempelvis. Om torktumlaren är ”ett svart hål” när det kommer till strumpor så är förskolan ännu värre. Vi köper i princip en ny ”batch” i månaden.

rm13_xlarge

Babyshop.se har fina skolstartsunderkläder från strumpor, tajts till kalsonger.

rm13_xlarge
De har även superfina ryggsäckar/väskor att packa ner ”röris” kläderna eller utflyktskläderna i. Denna från Elodie Details.

Hur som helst går inskolningen bra så ska hon få en grej i helgen som jag VET att hon kommer bli helt galen för. Jag vet inte hur det är hemma hos er men hos oss äger Frost eller Frozen. Den här är perfekta belöningen. Vet att hon kommer gå apeshit.

Lillebror ska ju också få något I och med att han precis upptäckt sina händer så kanske det börjar bli dags med en sån här. Fortfarande lite tidigt men den här har ju lång livslängd. Annars bästa kompisen-fått-bebis-presenten.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.