Anitha Schulman

Vinnare i Clearblue tävlingen

20140723-104846.jpg

Gud vad intressant och roligt det var att läsa om hur ni tror ni kommer bli som mammor. Men också era historier hur ni försökt få barn. Med tuff konkurrens så säger jag Stort grattis till Jennie för hennes historia.

När jag ser hur mina vänner uppfostrar sina ungar tänker jag att sådär ska ABSOLUT inte jag och min man göra med våra framtida barn. Men om jag tänker till hur vi egentligen är kommer vi vara värre! Att ge barnet en glass i affären för att hålla tyst, fastän vi tycker det egentligen är helt fel. Att lämna bort sina barn hos mor/farföräldrar och låta barnen bli än mer bortskämda, fastän vi nu känner att sååå kan man ju absolut inte göra. Vi kommer säkert köpa färdigmat på burk och stanna på McDonalds längs vägen för att få tyst på de skrikande barnen, istället för att göra ekologiska matportioner och ha med nyttig matsäck som nu är tanken att man bör göra. Vi kommer säkert låta barnen äta godis andra dagar i veckan än lördagar, för att vi inte orkar höra allt tjat och orkar inte heller hålla alla regler som man tidigt satt upp. Att muta och locka med leksaker och annat mumsigt kommer säkerligen vara nära till hands.
Men vet du, det är småsaker i vår värld! Vi kommer bara vara glada att vi förhoppningsvis kunde få barn!

Jag är en av de kvinnor med PCO och därför har svårt att få barn. Har egentligen aldrig varit särskilt ”barnkär” av mig, dock har jag så länge jag kan minnas velat ha minst en egen unge att skämma bort! Säkert på samma sätt, om inte värre, som mina vänner gör med sina barn. Och därför känner vi att ett sådant där kit från ClearBlue skulle vara till stor hjälp för oss!

Julia från Clear blue hör av sig till dig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.