Anitha Schulman

Solhycklarna

 

Tack snälla för tipset om Purelan. Jag ser ljuset i tunneln!!

Jag tänkte på det här med vår soldyrkan i Sverige jag har insett att den står över ALLT. Vi gör vad som helst för lite sol ärligt talat. Vi hittar alla ursäkter och omformulerar alla sanningar. Vi är människor som säger att ”Hitler var en bra karl, han byggde Autobahn” när det kommer till att rättfärdiga solen.Vi är totalt onyanserade och enkelspåriga.

Vi ÄR solhycklarna. Bara vi blir bruna och så länge det är varmt på land och i vattnet är nästan allt okej. Vi stöder de mest korrupta regimerna i världen bara för dessa tre parametrar. Vi förstör de sista korallreven och bidrar till växthuseffekten och miljöförstöringar. Vi bor hellre på schyssta hotell som byggts och skövlat marken där en sällsynt art med apor bodde. Ja så där håller vi på. Jag intervjuade en näringsforskare till min bok och hans stora oro för framtiden är såklart konsekvenserna av växthuseffekten. Men han berättade att de enda som faktiskt kommer ”gynnas” av den är vi nordbor som kommer få det varmare. Vi kommer inom en överskådlig framtid få exportera spannmål till södra Europa då deras klimat kommer förändras och vi kommer snart kunna odla vin etc. i Skåne. Så snart blir vi hycklare med stil.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hej, en fråga som inte har med inlägget att göra: har för mig att du skrivit tidigare om permanent hårborttagning. Var gjorde du det någonstans? Blev det bra, bestående resultat? Tacksam för tips!

  2. Malin

    Ja, eller så kan det bli pisskallt som att Golfströmmen kan komma att byta riktning. Kan också bli så att det regnar väldigt mycket och då blir det nog inget vin iaf. Men kan ju alltid välja att hålla fast vid bilden att det blir varmare i Norden.

  3. Cia

    Purelan tyckte jag var bra vid torra bröstvårtor men bebisrumpsalvan Bebathen är mer läkande för sår att smörja ofta med det i två dygn läkte min bröst.

  4. Flysan

    Purelan var verkligen min räddning! (när det var som värst kräktes bebisen upp mitt blod – ofarligt med VIDRIGT). Min sista tub tog inte slut under problemtiden, nu har jag den på läpparna om dom är riktigt torra! Smörjer på kvällen, är fortfarande kvar på morgonen!

Comments are closed.