Anitha Schulman

Amningskläder

20140628-161933.jpg
Det här med kläder efter bebis har kommit är ju inte det lättaste. Även om man halverat gravidvikten eller mer, så är man ju ganska ”sladdrig” om magen. Så är jag inte redo för tajta plagg än. Sen är det ju sååå tråkigt att allt måste vara amningsanpassat. Dvs knappar eller liknande. Det limiterar ju valen avsevärt.

Längtar efter mer val men hittills har man ju inte behövt tänka så mycket på alternativ då sommaren varit skit.
Fast man vill alltid känna att man har möjlighet att välja.
Ja supertöntigt men så är det.

Är bara så trött på att bära samma kläder som när jag var gravid. Det får en att känna att man fortfarande är stor som ett hus.
Hur löser ni det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Första veckorna när magen var sådär sladdrig så hade jag trosor med hög kant för att hålla allt på plats och bylsiga kläder. Nu kör jag på mina vanliga kläder men har alltid ett amningslinne på mig under så är det bara att dra upp tröjan när det är matdags. Ska jag amma bland folk drar jag på mig en tubhalsduk som jag kan täcka för bebisen så jag slipper visa bröstet och bebisen får lugn och ro. Supersmidigt!

  2. JessicaN

    Jag gjorde som tjejerna ovan ibland, men köpte på rea (nu är det ju sommar rea också!) lite lösa men snygga blusar med V ringning eller med knappar, men knäppte bara upp till under brösten så det var lätt att dra åt sidan och sen kunna ge bröstet! Jag försökte se till att kunna dra plaggen åt sidan istället för upp så man slipper visa magen när man sitter ner oavsett om man har linne under eller inte. Men absoluta favoriten var ju klänningar med stretchigt material och lite lösare under bysten! 🙂 lycka till!

  3. Elsa

    Se det från d ljusa sidan! Två fina friska barn, en fin man och god ekonomi! Du verkar tänka i en del negativa banor!

  4. anna

    Jag har ett tight linne under som håller in magen lite. Över de kan man ju ha nästan vilken t röja som helst som går att dra upp. Linnet under gör ju att man inte visar hela magen när man ammar

    1. Sessan

      Precis så kör jag också! Ett svart och ett vitt amningslinne och sedan är det bara att ha sina vanliga tröjor över dessa när man inte pallar med amningströjorna. Klänningarna får man väl längta efter ett par månader till…

      1. Cathis

        Ja, så gjorde jag med. Minns inte vad minnena hette (Bravida?), men hade två som höll in magen. Kunde använda nästan vad somhelst över sen, bara det gick att lyfta upp över tuttarna.

  5. Tissel

    Ps. Kan du inte berätta lite om nya lägenheten? gärna bilder! Och hur går det för Penny som nybliven storasyster?

    Krami

Comments are closed.