Anitha Schulman

Tips

20140517-061229.jpg
(Innan jag började spara ser ni hur tunt det är på bågarna? Jag har fått måla i massor.)

Jag har sen ett halvår ungefär försökt att spara ut eller snarare få lite bredare ögonbryn. Jag har i princip haft samma form sen jag var 24 år. Det visade sig vara betydligt svårare än vad jag kunde tro.
Sen fick jag tips av LovisaMilitus Medical att testa ögonbryns serum. Egentligen samma som ögonfransserum men för brynen. Nu har jag kört i en månad snart och shit vad det funkar!

Ser ni skillnaden. Mina tunna bågar har fått hår och jag behöver inte måla varje dag i fem minuter för att få det att se naturligt ut. Om en månad till är de nog perfekta. Dessutom är hela brynen mer jämntjocka. Av någon anledning så är mitt ena bryn lite tunnare i hårkvalité än det andra.

20140517-062023.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Karin

    Hudterapeuterna säger att man har en manlig och kvinnliga sida (kraftigare hår på ena sidan, tunnare på andra) – och det är alltid den manliga sidan som krånglar 😉

  2. Hannah

    Åh! Går själv och grunnar på det just nu. Har glesa asiatiska (Sri Lanka) bryn, kanske kan detta hjälpa lite. Vilket märke har du använt? Jag kollade runt i bloggen du länkade, men hittade inte den produkten.

    1. anithaschulman78

      Jag köpte något på nätet som hette X-Brown det fanns ju en djungel. Men det märket hade bra betyg och kostade inte en smärre förmögenhet. Typ 250kr.

Comments are closed.