Anitha Schulman

Bra grejer från Loppi

Vinn en resa för hela familjen!
– och bli Sembos nya fotomodeller
Vill du och din familj åka till Mallorca i slutet av sommaren? Nu är det dags för Sembo att utse årets fotomodellsfamilj bland Loppis medlemmar. Resa, boende, hyrbil – allt får ni gratis i cirka två veckor!

Detta får ni:

• 10-14 dagars vistelse på Mallorca!

• Flygbiljetter t/r Mallorca.

• Semesterlägenhet på Mallorca under 10-14 dagar.

• Hyrbil under hela vistelsen.

• Sembo bjuder på mat och dryck dagtid under fotodagarna (men inte under de första sju semsterdagarna).

Vem kan söka: Alla familjer som har barn i åldrarna 2-12 år. Vi söker en trevlig familj med 2-3 barn där alla i familjen har utstrålning, glimten i ögat och älskar att posera framför kameran. Alla är hjärtligt välkomna att söka.

Så går det till på resan: Under den första veckan har ni semester, får lite sol på kroppen och njuter av allt Mallorca har att erbjuda. De resterande fem till sju dagarna kommer ett professionellt fototeam till Mallorca för att under några intensiva dagar fotografera er i olika miljöer på ön. Bilderna kommer att användas i Sembos annonser, hemsida och resekataloger.

Gör så här:

Kontrollera först att hela familjen har möjlighet att åka under v.35-36 (exakt av- och hemresedatum ej fastställt), 2014. Skriv en motivering till varför just din familj ska bli Sembos fotofamilj. Mejla sedan minst en bild på familjen till [email protected].

Sista anmälningsdag är den 5/6.

Familjerna till årets fotografering utses i samråd av Sembo och Loppi.se. Vinnarna presenteras på Loppi.se/vinnare i mitten av juni.

LÄS MER OM TÄVLINGEN OCH REGLER HÄR!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.