Anitha Schulman

Vardagsbilder

Alltså jag stör ihjäl mig på kampanjen ”Vardagsbilder” på Instagram.

Som att inte Instagram är fullproppade av vardagsbilder. Vardag är ju otroligt olika för alla och ett begrepp som kanske är svårt att förhålla sig till. Vad förväntar man sig av en vardag? Alla tar ju inte Selfies jämt. Sen är det ju svårt för man vet liksom inte vad man ska ta kort på. Efter det digitala inträdet och vi kunde få direktinformation av vad som hamnade på ”filmen” så blir det ju sällan halvblinkningar, blixtbländningar, röda ögon eller konstiga kompositioner längre. Då blir istället vardagsbilder någon så trökigt som en tunnelbaneperrong, ett blöjbyte, en mitt-i-veckan middag eller en tågkupé etc. Oerhört genomtänkt. En vardagsbild borde ju rimligtvis vara en sådan man raderar och inte publicerar. Men då till frågan är det här verkligen relevant för min feed?

Jag fattar att allt det där pågår ändå men måste jag nödvändigtvis se en bild på det för att tro att det finns annat än selfies och yta att sälja in?

Skärmavbild 2014-04-04 kl. 09.00.35

Vill man se senaste No Filter med bl.a. mig kolla här!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Em

    Men jaaa! Jag stör mig också på vardagsbilderna. Eller, mest stör jag mig på att folk ”utmanas” till att lägga upp vanliga bilder som inte skiljer sig ett smack från de bilder de alltid lägger upp. HUR är det en utmaning? Jag inser att jag är lite väl känslosam i denna fråga, men jag har stört mig på detta ett bra tag… 🙂

Comments are closed.