Anitha Schulman

Vecka 24

Bild 2014-02-24 kl. 09.06

Jag som varit så duktig tappade det helt förra veckan. Det började med utemiddag på torsdagen och fredagen. Lördag och söndagen var det ett grovt frosseri i kolhydrater och socker framför OS. Fan!

Ny vecka nu börjar vi om igen. Alltså jag hade ju blivit av med mitt sötsug efter ett halvårs medvetna val. Sen tog det typ tre dagar så var det tillbaka. Fattar ni viken stark drog det är alltså? Känner mig trött igen. Tror det hänger ihop med mitt kassa näringsintag. Så det är bara att köra cold turkey. Dessutom börjar jag få klädproblem för första gången på riktigt. Går inte i typ några skjortor så det första jag ska göra den 25:te är att gå och handla toppar och tajts. Nu börjar den eran på riktigt.Även om det är plusgrader känns vädret deprimerande. Har dessutom svinmycket att göra den här veckan men just nu vill jag bara ligga kvar i sängen.

Längtar bara utomlands igen och längtar till Indien vill verkligen åka till Goa har länge drömt om att köpa mig en gammal portugisisk sekelskiftesvilla där och inreda tidsenligt med modern touch. Ett framtidsprojekt jag hoppas någon gång förverkligas.

Ja det är en drömsk vecka tror jag. Kanske en sorts panikbearbetning inför flytten antar jag. Jag låtsas vara i lalaland, det är trevligare där. Det är så mycket som ska fixas. Packa detta boende, adressändra och flytta massa abonnemang. Dessutom skaffa temporärt boende. Åh jag fattar hur struligt det kommer bli. Känns också lite vemodigt att komma hem från BB till ett temporärt hem. Då vill man ju bara vara hemma. Så jag går runt och sörjer lägenheten lite.

Vet någon om man får åka utomlands med nyfödd efter två veckor? Har hört att vissa vaccin etc måste man vänta 10 veckor med att få. Stämmer det?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.