Anitha Schulman

Få chansen att göra om och göra rätt. Alla Hjärtans annandag

alla-hjartans-annandag_300x300

Jag och Calle firar får fjärde alla hjärtans dag idag. Nu vis av erfarenhet så tar vi inte i från tänderna för högtider går lätt snett.

Med för höga förväntningar och nykära nerver, spända som fiolsträngar är oddsen höga att det blir pannkaka av allt ihop. Som det blev för oss första gången, en dyr middag som slutade i matförgiftning och jag kände mig urdum då Calle köpt en väska jag inte alls tyckte var fin. Försökte dölja detta men var tydligen inte riktigt smidig. Hann blev såklart sårad och kvällen slutade med porslinsbuss och bråk. Det blev ju ganska dramatiskt men efter det totalhaveriet så gör vi det lite lättare för oss. Inga stråkkvartetter eller fontänsymfonier alltså, utan en härlig middag eller varför inte bio på tu man hand och ett glas på kvarterskrogen. Jag antar att vi inte är själva om en och annan pannkaka på den stora dagen.

Med inspiration från en av höstens stora romantiska komedier “About Time”, som handlar om en kärlekskrank man som kan gå tillbaka i tiden och rätta till misstag i samband med en dejt, ger jag och Universal Sony dig möjlighet till att rätta till en misslyckad dejt, på ”Alla hjärtans annandag”. Filmen “About Time” kommer ut på DVD, Blu-ray™ och digitalt i i Sverige den 19 februari, samma dag som en person kommer få möjlighet att förverkliga sin andra chans. Ta chansen och TÄVLA OM DETTA HÄR! Berätta om era dråpligste Alla Hjärtans Dag minnen.

Alla hjärtans dag, som för många också är känt som förväntningarnas dag, löper för många stor risk att även bli en besvikelse. 1 av 10 män i Sverige uppger att de någon gång ångrat något de gjort, eller inte gjort, på Alla hjärtans dag. Tänk om man kunde få en andra chans att rätta till ett försök att uppvakta någon man gillar? Det är nu möjligt när Universal Sony i år lanserar “Alla Hjärtans Annandag”.

Ett superkul samarbete! Ta chansen att göra om och göra rätt.

I samband med detta erbjuder vi på Roslaggatan 23 er att köpa fina Valentinebuketter för 175 kr st eller porslin till 20% gå in i min webshop och handla i checkouten skriv in kampanjkoden VALENTINE. Pusspuss

bild

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. André

    Du är härlig Anitha och skriver så bra om alla möjliga funderingar om livet!! Du borde få mer uppskattning för alla dina tänkvärda blogginlägg!! Tack för din blogg och ha det så himla skönt i Thailand!! Kramar från Kolbotn

Comments are closed.