Anitha Schulman

Femtio är det nya trettio

l071010-tripplehorn
Jeanne Tripplehorn 50 år
Tom-Cruise2
Tom Cruise 51 år
Beautiful-50-Year-Old-Actresses-Wallpaper
Jennifer Aniston 45 år
Brad-Pitt
Brad Pitt 51 i år
000c6pgr
Christine Scott Thomas 53 år
Skärmavbild 2014-01-15 kl. 10.05.54
Jodie Foster 52 i år
johnny-depp-normal-photo
Johnny Depp 51 i år
082307_pfiefer_400X400
Michelle Pfeiffer 55 år
viggo-mortensen-68th-venice-film-festival-01
Viggo Mortensen 55 år

Gud vad tiden har stannat upp, eller har jag fel?

När jag var tjugo något tyckte jag, att om man var runt 40 år var man gammal. Då började man liksom ”dala”. Primen var över. Men så är det ju inte längre! Yngst i det här gänget är Jennifer Aniston 45 år gammal. Ingen av de här skådisarna får färre filmerbjudanden än tidigare och ålder är inte en negativ aspekt längre. Vilket framsteg för mänskligheten. Blir man inte inspirerad?

Jag måste fråga mina tjugoåriga läsare där ute att anser ni att de här skådespelarna är ”gamlingar” eller är de fortfarande ”fuckable”? Är det jag som är hemmablind eftersom jag själv blivit äldre. Eller har det faktiskt hänt ett paradigmskifte i samtiden, ÄR femtio det nya trettio?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    20 år gammal och har en crush i tom!
    Han är ju dödligt snygg fortfarande och kommer väl typ alltid att vara 🙂

  2. Anna

    Jag fyller 49 om ett par månader och har väldigt lite rynkor, trots att jag varken är ögonlyft, botoxad, e d. Klart det syns att jag inte är 25, men faktum är att väldigt få av mina vänner i samma ålder ser så himla mycket äldre ut än de du har på bild här ovan – även om de kanske är liiite snyggare 😉

  3. Felicia

    20 år här! Tycker att Brad och Depp alltid kommer vara fuckable. Alltså alltid. De är ju legender. Jag tycker inte att någon av dessa ”gamlingar” är just gamlingar, faktiskt. När man börjar prata om Meryl Streep etc, där har vi gamlingar. Sedan tycker jag att Tom Cruise kan sättas in i samma mapp som Meryl, mest för att han är kort och konstig, hehe.

  4. Katarina

    För att vi ska kunna göra en adekvat jämförelse behövs naturliga bilder. Svårt att hitta förstås, när de är osminkade samt oretuscherade. Pfeiffer har ju gjort sjukt många ingrepp. Scott Thomas högst normal för sin ålder. Gubbarna ser även de rätt välbehållna ut, främst Depp. Vad snygg han vore utan fjun-muschen och bockskägget bara!

  5. Jennifer

    Hellu! 21 åring här 🙂 johnny depp och jennifer aniston kommer ju alltid vara fuckable, tyvärr anser inte jag att vi kan jämföra skådisar med vanliga människor eftersom skådisarna antagligen gjort skönhetsingrepp och blivit photoshopade 🙂

  6. Evinnerliga

    Mja. Jag håller med Ebba :-). Visst går det att vaska fram några bra Hollywood- exemplar och några vanliga dödliga med fördelaktiga gener. Men vete tusan ändå.

  7. Bee

    De ser inte ut som 30 kanske som 40, snygga är det men det ligger också fusk i det, Photoshop på vissa bilder, andra har gjort olika ingrepp så…

  8. Ebba

    Kändisarna på bilden kan ju i och för sig inte jämföras med hur ”vanliga” svenskar i samma ålder ser ju. Så kändisarna är absolut fuckable men knappast vanliga femtioåringar.

  9. Sophia

    Det är du som är äldre, sen så är ju alla där skönhetsopererade så man kan ju inte direkt säga att de åldrats naturligt.

  10. m

    Det bästa vore om vi kunde slänga bort det där gamla uttrycket att män blir bättre med åldern men inte kvinnor. Livserfarenhet som syns både på insidan och på utsidan är bara sexigt.

  11. jennifer

    jag är 23, och du har rätt. Dom är totally fuckable. Tycker dom flesta blir ”bättre med åren”, hoppas på att de samma händer med mig!

Comments are closed.