Anitha Schulman

Igår åt vi frukost i Paris!

Calle fyllde 34 år igår och jag gillar verkligen ifall jag har råd och möjlighet att göra något speciellt till hans födelsedagar. Jag köper oftast inget speciellt som ”spontanpresenter” på året. Dels för att det är ursvårt. Vet hur picky han är sen för att det är ganska dyrt med herrgrejer. Alltså småpresenter måste hålla en rimlig nivå annars blir det liksom en för ”stor” gåva. Så jag har helt enkelt valt ut hans födelsedag till dagen jag går ”all in”. Förra året fick han en kryssning från South Hampton i till New York i åtta dagar. Något han sa när vi träffades att han drömde om. Men sen glömt bort. Älskar sånt!
I år var det lite svårare. Han önskade sig ett lyxigt skovårdskit och det kändes ju så trökigt att köpa. Kunde man kanske åka någon stans och köpa det tillsammans? När jag jobbade på MTG åkte man ofta till London över dagen på möten. Men jag har inte så bra koll på som stad. Men det tar ju typ lika lång tid att åka till Paris! Så let’s go there. Både jag och Calle älskar stan och hittar nästan överallt. Kan dessutom den kollektiva kommunikationen som ett rinnande vatten.
Så vi åkte sex på morgonen och kom hem vid sju på kvällen. Det gav oss nästan fem förträffliga timmar i stan. Frukost vid LouvrénCafé Marly lunch vid halv två på L’Avenue däremellan urhärlig Parisshopping! Kom nu inte och säg att det inte var miljövänligt. Det var precis lika miljöovänlig som om vi skulle gå åkt tur och retur på två veckor. Hur som helst så var det urhärligt!

20131212-070207.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Comments are closed.