Anitha Schulman

En ”Priceless Stockholm” kväll hos mig!

Hej, jag har en rolig nyhet att berätta och det är att jag under december kommer att samarbeta med MasterCards upplevelseprogram Priceless Stockholm (www.priceless.com/stockholm) Eftersom jag är en Stockholmsfantast tycker jag att det är ett superhärligt initiativ där man får chansen att uppleva Stockholm på ett nytt sätt. I programmet har man t.ex kunnat laga mat hemma hos Lotta Lundgren eller med Tommy MyllymäkiTaverna Brillo. Man har också kunnat gå en specialguidad tur på ABBA The Museum med Ove Sandtröm som designade gruppens alla kläder och Ingmarie Halling, som turnerade med gruppen när det begav sig.

Programmets upplevelser är öppna för alla som har ett MasterCard-kort, vilket som helst, och för att ta del av alla erbjudanden går man bara in och registrerar sig och sin kortuppgifter gratis på sajten. Lätt som en plätt! Där inne finns det erbjudanden inom olika kategorier som Mat&Dryck, Underhållning eller Shopping.

I mellandagarna kommer jag bjuda in till ”Mitt Priceless Stockholm”, vilket är en helkväll med mig där alla ni pysselintresserade får komma hem till mig och vara kreativa och sen dra vi vidare till min porslinsateljé där ni kommer att få prova på att måla er egen tallrik. Självklart bjuder jag på god fingerfood och dryck under kvällen, så ni behöver inte gå hungriga hem! Dessutom går Rami, min affärspartner och florist och home stylist igenom vad man behöver tänka på för att få till ett vackert dukat nyårsbord. Kanske med ert egetdesignade porslin?! Sen erbjuder jag 40% på hela mitt sortiment.

Jag tycker det här ska bli jättekul och hoppas att ni tycker detsamma”> Här hittar ni erbjudandet så bara in och knipa en plats – sju stycken finns det och det är först till kvar som gäller!

Anitha Schulman_bild sajten Anitha Schulman_sajten 2

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Hej! Angående potträning som en läsare kommenterade – testa att inte göra så mycket. Vi hade tur eftersom vår dotter lärde sig gå på pottan på dagis men vi har aldrig pottränat. Vi har bara haft pottan framme och frågat om hon vill sitta på pottan eller toan. När hon väl var mogen började hon direkt utan tjat eller övning. Kanske kan vara en ide att låta henne sköta det själv och lita på att hon kommer vilja härma er snart?

  2. Ida

    Tack för en utmärkt blogg! Du är så duktig på att skriva ocj beskriva, ta upp viktiga ämnen, reflektera samt blanda yta och djup.
    Jag har en dotter som är ungefär lika gamla som Penny och min dotter blev väldigt inspirerad av det här barnprogrammet
    http://www.svt.se/barnkanalen/daniel-tigers-kvarter/

    Efter att min dotter tittat på programmet ville hon springa på toa och hela situationen blev avdramatiseras. Kanske kan funka för Penny med?

    Love!

Comments are closed.