Anitha Schulman

En ”Priceless” kväll!

Som ni kanske såg för några dagar sen så kommer jag samarbeta med MasterCards upplevelseprogram Priceless Stockholm (www.priceless.com/stockholm) i decemter där jag bjuder in till ”Mitt Priceless Stockholm” genom en upplevelse med mig den 27 december. Läs mer om den här. Det finns tio platser till den här kvällen och sju av dem kan man köpa på Priceleless Stockholm.

Men tre av dem kommer jag att tävla ut här på min blogg – kul va?

Så alla ni som har ett MasterCard-kort och vill vara med och tävla om en plats på mitt nyårspyssel hemma hos mig, gör så här:
1. Gå in och registrera dig gratis på www.priceless.com/stockholm
2. Skriv i kommentarsfältet varför just DU ska då komma. Glöm inte att uppge din riktig epostadress. (Inget som publiceras). Alt. maila direkt på [email protected]

Så enkelt är det! Håller tummarna!

Tävlingen är öppen fram till den 19 december och den 20 december avslöjar jag vinnarna här på bloggen.

Anitha Schulman_bild sajten

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Caroline

    Jag älskar pyssel och kan inte se något bättre tillfälle att bli inspirerad på, riktigt roligt att få se ditt porslin och din butik också.
    Eftersom jag jobbar extra under jul kommer jag inte ha någon möjlighet att fira juldagen och annandagen i min hemstad, så jag blir kvar i Stockholm. Blev superglad när jag såg detta event, precis såhär vill jag fira min annandag :). Inspiration, nya människor och en härlig upplevelse.

  2. Therese

    Hej
    Detta skulle ju vara hur kul som helst. Just nu, sista åren sedan jag var föräldraledig snarare, är det bara jobb, jobb, jobb och det sedvanliga familjepusslet. Skulle vara skönt och kul att komma iväg en kväll och göra roliga saker( älskar pyssel) med andra vuxna. Förhoppningsvis ett gäng intressanta konversationer:)
    Håller tummarna.

  3. Tatyana

    Efter att ha varit mammaledig i 3 år utan att knappt ha varit ifrån barnen en enda dag så är det här precis vad jag behöver. Få lämna barnen med sin pappa och umgås med bara vuxna, äta och dricka gott, skratta och måla porslin. Håller tummarna på vinst!

Comments are closed.