Anitha Schulman

Pennys syskon in the making

bild[1]

bild

Puh vad skönt att äntligen få berätta!

Jag har mått så fruktansvärt illa den här gången. Inte behövt femtvåat någonting utan tappat i vikt för att jag kräkts upp i princip allt jag stoppat i mig. Nu börjar det bli bättre och i nästa vecka går jag in i vecka 12. Vi var på ultraljud idag och allt är bra. Ska berätta hela gravidhistorien snart och ni kommer få följa hela graviditeten här på bloggen. Så skönt att få prata om det man verkligen vill!

Kram <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Grattis! Ta inte illa upp, men har sista tiden känt på mig att det närsomhelst skulle dyka upp ett ”jag är gravid” inlägg!

  2. Camilla

    Grattis! Ser fram emot att få följa resan. Fattar inte riktigt varför jag är så förtjust i gravidbloggar, men det är ju så jäkla spännande. Orkar själv inte riktigt föda 20 ungar så därför myser jag så åt andras graviditeter :-). Lycka till!!!!

  3. J

    GUD VA KUL!!! Ser jättemycket fram emot att följa hela resan. Yes yes yes va glad jag blev nu. Mådde du inte lika illa med Penny? Vi vill höra allt! Å detta gjorde min kväll.. Längtar efter magbilder och planering. ha det så bra!

Comments are closed.