Anitha Schulman

Kaos

Bild 2013-11-14 kl. 06.26

Alltså vi är så förskonade i vår familj när det kommer till sjuka barn. Men nu kom den alltså höstinfluensan och riktigt dåligt tajmat för mig och Calle så det är liksom nattajobb som gäller. Därav dåligt bloggnde. Nått får ta stryk när allt kollapsar. I näringslivet är det marknadsföring man drar in på i verkliga livet sociala medier. Allt faller och hon vägrar sova mer en 40 minuter dagtid det får man ju inget gjort på. Hon är liksom lite irriterande sjuk. Precis lagom frisk för att kunna leka på hemma, men bli utmattad fortare men för sjuk för att gå till föris. Det bästa är ju när de ”osuppade” lojt vill sitta och titta på Barnkanalen eller paddan. Men nej så var det inte den här gången. Det var bar att fullt ut agera lektant och gå på massa små hysteriska kafferep. Men riktigt äckliga ingredienser. I huvudet staplar stressfaktorer sig på hög. Ska ju moderera ett event i helgen på Café Opera måste öva manus. Ligger efter på massa grejer i butiken samt alla förberedelser inför en stor plåtning nästa vecka. Till min kommande bok (Yippiee)!! Samt att jag inte hunnit skriva något denna vecka. Så inatt blir det nattajobb. Dessutom, ontop of it ska vi bygga om badrummet och det är inte helt gjort på en kvart inser jag. Allt tar ofantligt mycket mer tid än jag tänkt. Orkar inte!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mini

    Än har ni inte två…så njut…å tänk på en kärnfrisk femåring-Som såklart, kräver sitt, och en superkinkig ettåring som har hög feber å spyr här å där. Lovelylife i sin absoluta mittpunkt…eller inte. Eller min/vår sit. Fick vår första dotter 08…. 2010 fick vi våra två tvillingflickor. År 11 o 12 var galet Jobbiga…mer än vad jag någonsin kan beskriva….. Men nu, år 13…snart 14, är vi på banan igen!
    Å i morgon firar vi 10 år som gifta…på min 35 årsdag. Lovely. 19 april åker vi på vår första femdagars sem till Ny. Å jag längtar verkligen.

  2. AK

    Förstår att det blir en väldig omställning och panikartat när ni inte brukar bli sjuka. Vi har två barn, en 3,5-åring och en 1,5-åring. Jag har nyss vabbat i 5 sammanhängande veckor. Magsjuka och förkylning har varvats friskt, för inte var barnen sjuka samtidigt inte. Och då har vintern inte ens börjat än. Man blir ju lite matt när man tänker på det.

Comments are closed.