Anitha Schulman

Glåmet

Bild 2013-11-07 kl. 13.03 #3

Glåmet nu är det här. Inte ett spår kvar i huden av sommrsol och jag blir helt porslinig i huden. Kanske låter fint men nähä det är det inte. Min hud blir liksom olivig så jag ser ständigt lite illamående ut. Det är liksom bara att sätta in akutåtgärder och förändra hela färgpaletten i sminkskåpet. Mycket lila blir det som får det oliviga att se lite vitare ut. Dessutom syns alla små små svarta fjun i mitt ansikte så otroligt mycket bättre så här års än andra årstider. Jag kan verkligen avundas er skandinaver som blivit begåvade med blonda små fjun istället för svarta. Ska man bleka istället för att plocka? Hur gör ni.

Kom igen nu och gör en insats för Water Aid Sverige och rösta på min toalett på #ILOVETOA

För varje lagd röst genereras tio kr till Water Aids arbete i U-länder. Det skrev jag mer om i det här inlägget. Rösts NU!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kristina

    Vi lintottar har samma problem, fast på sommaren. Inte kul med vitt fjun när huden är solkysst.
    Men tråda funkar. Frissan inne på Västermalmsgallerian gör det + brynen för 200:-. Superduktig.

Comments are closed.