Anitha Schulman

Snart löning din sköning!

Glöm inte att julklappar mm snart ska beställas då personliga initialer tar ca 3 veckor!

Men det flesta finns inne i butiken, snart kommer även toaletterna börja säljas (8000 kr är utpris). Det är fem stycken på väg till bränning nu.

Alltså så himla äckligt att folk oftare byter kakel än toalett. Urinet är så starkt och är toan inte i 100% porslin så sätter sig urinen i keramikporerna. Det är därför lukt kan uppstå hur mycket du än städar… Så äckligt. Tänk ett vitt badrum med vacker toalett och handfat med blå blommor. Det är även tryck på foten av toan och uppe vid spolknappen. Apropå kaklet, så säljer som smör så det är på väg upp från fabriken även småplattor i 10 x 10 cm.

Ni som inte bor i Stockholm alternativt inte hinner förbi butiken kan handla online HÄR!

Eller så kan man komma bara gå förbi och kolla in Ramis galna Halloweenskyltning  som han håller på med nu. Annars har han fått in säsongens första tulpaner och säljer dem för 100kr à 10-knippen. Man kan även besöka hans ”webbshop” och handla därifrån. Eller slå en signal ifall ni vill ha något speciellt efter er tycke och smak.

Kolla HÄR! Alla blombud inom Stockholmsområdet  kostar 100 kr och levereras inom 24 timmar från beställning, ring 0723-50 36 23  eller beställ online. Till jul kommer vi även ha förmånliga presentaskar, med blommor, bubbel, hembakade praliner och lite porslin. Utförandet finns i tre olika storlekar att erbjuda privatpersoner och företag. Eller varför inte julgrupper och kransar om så önskas. Gilla oss på FB!

Snart kommer det även upp en ”brudavdelning” online. Där man kan få allt från festen till buketten, eller kransen på huvudet om man vill. Glöm inte att man kan ha sin afterwork här eller en popupmiddag eller om ni vill så tar vi hand om hela eventet. Ring och fråga om offert.
Hörs och ses snart!

Puss

bild 1 bild 2 bild 3 bild 4 bild

 

Välkommen till  håll även koll efter den här hashtaggen på Instagram och Twitter #Roslagsgatan23

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Nu går det ju inte att svara direkt på din kommentar längre, så kör ett här istället:

  Allvarligt. Kan du inte se att blommorna i skitvasen inte ser ut som blommor på bilden? Eller kan du bara inte erkänna det? Det är väl inte så konstigt att man tror att det är smuts/bajs/snus/whatever när det ser ut som det.

  Ett enkelt ”haha, ja men se där, violerna ser ju faktiskt inte ut som violer längre… så tokigt det kan bli!” så hade saken varit ur världen, men tydligen inte.

  1. Anitha Schulman

   Alltså det är ju inte ens vatten i toaletten då den står på golvet i vår butik och längst ner ligger lite blomblad. Snarare ofantligt enfaldigt av dig att tro att jag skulle lägga upp en bild från min privata toalett och ”missat” att det ligger bajspluppar där nere. Det vore ju allvarligt riktigt dum och dåligt sälj. Varför ska du vara oförskämd och kränkande här ifall jag inte får ifrågasätta dina enfaldiga resonemang här. Det är ju trots allt min blogg och mitt jobb?! Det har jag ju faktiskt full rätt att argumentera för…

 2. Lena

  Nu måste jag berätta om en dam som heter Viola!!
  Hela hennes lägenhet är inredd i lila och violer finns överallt,äkta, porslin,siden målade etc. När hon har gäster
  läggerhon alltid violer i toaletten!! Och så fort någon har besökt toan springer hon dit och lägger i nya!!
  Så visst kan man ha blommor i toaletten!

 3. Andrea

  Kan du inte lägga upp en helhets bild på toan? Så man ser hur hela ser ut?
  Om man köper den lär man ju vilja att mannen glömmer fälla ner toaringen

 4. Me

  Ha! Vilken rolig konversation ! Och allvarlig !

  Jag ÄLSKAR toan!
  Om jag hade 8000:- extra så hade jag köpt en – helt unik!!!

   1. Anitha Schulman

    Ja vi brukar ju inte bajsa in public i butiken… Vet inte vad du har för rutiner kring detta?! Däremot brukar vi lägga blommor i olika expoutrymmen….

    1. Emma

     Det stod ju ingenstans att det var en toalett som stod i butiken, så utgick från att det var din privata.

     Jag jobbar inte i butik, så har inga riktiga rutiner kring vad man kan stoppa i ”expoutrymmen”. Däremot har jag rutiner kring vad man stoppar i en toalett, och det är oftast inte blommor.

     1. Anitha Schulman

      De andra föremålen på bilderna precis som toaletten var ifrån butiken och inte mitt hem. Det hade varit lite konstigt att kränga grejer där kände jag. Vet inte hur du jobbar…

  1. Anitha Schulman

   Ja vi brukar ju inte bajsa in public i butiken… Vet inte vad du har för rutiner kring detta?! Däremot brukar vi lägga blommor i olika expoutrymmen….

Comments are closed.